وزیر کشور بحرین دوباره ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرد

يکشنبه 1 بهمن 1396
12:17
وزیر کشور بحرین دوباره ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرد وزیر کشور بحرین با تکرار اتهام‌زنی‌های سابق، مدعی شد طی یک ماه گذشته ۱۹ مورد عملیات تروریستی در بحرین خنثی‌ شده است که همه از جانب ایران مدیریت می‌شده است.

العالم - بحرین

«راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین صبح امروز یکشنبه در کنفرانسی خبری مدعی شد که تنها در یک ماه گذشته 19 مورد عملیات تروریستی در بحرین کشف و خنثی شده است.

راشد آل خلیفه با اشاره به جمع‌آوری اطلاعات از عناصر و گروه‌های فعال در زمینه امنیتی که با همکاری دستگاه امنیتی ملی و بقیه دستگاه‌های اطلاعاتی صورت گرفته است، گفت که این عملیات چند ماه به طول کشید و برخی عملیات‌های تروریستی نیز رخ داد که نمونه آن انفجار خط لوله نفت در نزدیکی روستای بوری در ماه نوامبر بود.

طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، وزیر کشور بحرین همچنین به مبلغ 50 دینار به عنوان پاداش و مزد تروریست‌ها برای اجرای عملیات‌های تروریستی و خرابکاری اشاره کرد و مدعی شد که «باندهای تروریستی از سوی عناصری در ایران و با هماهنگی سپاه، الحشد الشعبی در عراق و حزب‌الله در لبنان مدیریت می‌شدند و آموزش داده می‌شوند».

وی افزود که این عملیات‌ها ادامه داشت و برای ما ثابت شد که این افراد تنها در یک عملیات دست نداشته بلکه در عملیات‌های قبلی نیز دست داشته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک پزشکیان به سردار سرلشکر علی عبداللهی


تبریک پزشکیان به جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


سامانه نظارتی یمن، نقشه‌های عربستان برای تشدید تنش را ناکام گذاشت +فیلم


تداوم تجاوزارت رژیم صهیونیستی در منطقه «حوض الیرموک» در جنوب سوریه


پیام تبریک رئیس ستادکل نیروهای مسلح به فرماندهان تازه منصوب


وزیر بهداشت: خسارت هشت هزار میلیارد تومانی به زیرساخت‌های سلامت کشور در جنگ


تفاهم وزرای بهداشت و خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ


دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، نشان استمرار ارتباط مبتنی بر اعتماد و حمایت است


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت اسرای آزادشده


نماینده پارلمان عراق: خروج نیروهای خارجی از کشور، درخواست حاکمیتی و ملی است