خبر فوری:

در جلسه هیات دولت؛

یارانه مراکز توانبخشی غیردولتی افزایش یافت

يکشنبه 1 بهمن 1396
22:17
یارانه مراکز توانبخشی غیردولتی افزایش یافت هیأت وزیران در جلسه عصر یکشنبه خود به ریاست روحانی با افزایش یارانه قابل پرداخت به مراکز توانبخشی غیردولتی موافقت کرد.

العالم - ایران / اقتصادی

هیأت وزیران در جلسه عصر یکشنبه به ریاست حسن روحانی رییس جمهور، با افزایش یارانه قابل پرداخت به مراکز توانبخشی غیردولتی موافقت کرد.

به موجب این تصمیم که با هدف ارایه خدمات بیشتر و بهتر به معلولان و در راستای ایجاد عدالت اجتماعی اتخاذ شد، میزان یارانه پرداختی به مراکز غیردولتی روزانه درجه یک بابت نگهداری و خدمات توانبخشی، آموزشی و حرفه آموزی معلولان، سالمندان معلول و بیماران روانی مزمن، مراکز روزانه درجه 2، مراکز شبانه روزی درجه یک و درجه 2 افزایش یافت.

همچنین مراکز شبانه روزی درجه یک بابت نگهداری معلولان، سالمندان معلول و بیماران روانی مزمن فاقد سرپرست و مراکز شبانه روزی درجه 2 و خانه های کوچک معلولان نیز مشمول افزایش یارانه خواهند بود.

مبدأ زمانی برقراری معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمتر توسعه یافته تعیین شد
هیأت وزیران برقراری معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمتر توسعه یافته را در مورد واحدهای صنعتی و معدنی که قبل از سال 1390 برای آنها پروانه بهره برداری صادر و قرارداد استخراج و فروش منعقد شده باشد، تعمیم داد.

*دولت آیین نامه اجرایی قانون حفاظت در برابر اشعه را اصلاح کرد

با تصویب دولت، آیین نامه اجرایی قانون حفاظت در برابر اشعه در خصوص نحوه پرداخت فوق العاده کار با اشعه با هدف تعیین عادلانه شرایط کار اصلاح شد.

*مجوز تبدیل منطقه صنعتی خیرآباد ورامین به شهرک صنعتی غیردولتی صادر شد

هیأت وزیران به منظور ساماندهی و تعیین تکلیف واحدهای صنعتی مستقر در منطقه خیرآباد ورامین با توجه به دارا بودن زیرساخت های آب، برق و گاز در این منطقه، با صدور پروانه بهره برداری شهرک صنعتی غیردولتی شهدای خیرآباد واقع در شهرستان ورامین موافقت کرد.

صدور پروانه مذکور منوط به حفظ وضع موجود با تأکید بر عدم تغییر کاربری اراضی کشاورزی، عدم بارگذاری جدید روی اراضی بایر و چهاردیواری ها و عدم درخواست مجوز آب جدید در منطقه یاد شده خواهد بود.

همچنین واحدهای مجاز مستقر شامل واحدهای فعال و غیرفعال مکلف به پرداخت عوارض تغییر کاربری می باشند و وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است نسبت به تعطیلی واحدهای غیرمجاز اقدام نماید.

*موافقت دولت با اصلاح اساسنامه ‏تعدادی از شرکت های زیرمجموعه توانیر

دولت با هدف استقرار مدیریت یکپارچه برای تولید انرژی برق، با اصلاح اساسنامه تعدادی از شرکت های زیرمجموعه شرکت توانیر شامل شرکت های تولید نیروی برق شیروان، سهند، بیستون، کرمان و خلیج فارس موافقت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


پربیننده ترین خبرها