معارضان سوری خبر دادند؛

کشته شدن 18 شهروند سوری در حمله ترکیه به عفرین

دوشنبه 2 بهمن 1396
02:24
کشته شدن 18 شهروند سوری در حمله ترکیه به عفرین گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر» سوریه وابسته به معارضان اعلام کرد که تاکنون 18 غیر نظامی سوری در حمله ترکیه به شهر کردنشین عفرین کشته شدند.

العالم-سوریه

دیدبان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان یکشنبه شب افزود: درمیان کشته های حمله ترکیه، شماری کودک سوریه دیده می شود.

براساس این گزارش، این غیر نظامیان در حمله ترکیه و گروه های مسلح وابسته به آن به شهر عفرین و روستاهای اطراف آن کشته شده اند.

وزارت خارجه سوریه روز گذشته در بیانیه ای، تجاوز نظامی ترکیه به خاک خود را محکوم و از جامعه جهانی درخواست کرد که برای توقف این تجاوز اقدام کند.

در این بیانیه آمده است: جمهوری عربی سوریه تجاوز ترکیه به شهر عفرین که بخشی جدایی ناپذیر از خاک این کشور است را به شدت محکوم می کند.

وزارت خارجه سوریه این اقدام خصمانه را گام جدیدی در راستای تجاوزهای ترکیه به حاکمیت سوری ها دانست.

سوریه حدود هفت سال است با حضور گروه های مسلح و تروریستی همچون داعش و جبهه النصره که از سوی غرب و برخی کشورهای منطقه حمایت می شوند، می جنگد.

با شکست داعش در سوریه در ماه های اخیر و همچنین با پیشروی ارتش این کشور و نیروهای مقاومت اسلامی، سوریه پس از سالها پایداری در آستانه دفع پدیده تروریسم قرار دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت


بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا