خبر فوری:

تظاهرات علیه نتانیاهو در تل‌آویو برای هشتمین هفته متوالی

دوشنبه 2 بهمن 1396
12:14
تظاهرات علیه نتانیاهو در تل‌آویو برای هشتمین هفته متوالی هزاران اسرائیلی برای هشتمین هفته متوالی در خیابان‌های تل‌آویو خواستار استعفای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل اتهامات فساد مطرح شده علیه او شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، تاکنون نام بنیامین نتانیاهو دست کم در سه پرونده فساد مالی مطرح شده است در حالیکه او هر گونه دخالت در رشوه، فساد و پولشویی را رد کرده است.

هزاران نفر در اعتراض به ادامه فعالیت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تجمع کرده و شعار "نخست‌وزیر مجرم"، "مردم عدالت اجتماعی می‌خواهند"، "شرم کن" و "ما تسلیم نمی‌شویم" سر دادند.

چند صد تن دیگر هم در راهپیمایی ضد فساد یک جناح راستگرا در قدس تجمع کردند که موشه یعالون، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در صدر سخنران‌ها در این تجمع بود. معترضان در قدس پلاکاردی با نوشته "نه‌ راست، نه چپ، فقط مستقیم" در دست داشتند.

یکی از سازماندهندگان این تظاهرات گفت: ما پافشاری می‌کنیم.

یکی دیگر از معترضان هم تاکید کرد: نخست‌وزیر و دوستانش کاملا فاسد شده‌اند.

پلیس اسرائیل دست‌کم هفت بار نتانیاهو را که تاکنون چهار دوره‌ نخست‌وزیر اسرائیل بوده، مورد بازجویی قرار داده است. پلیس گفته است که ظن این می‌رود که او در دریافت رشوه، جعل و نقض اعتماد عمومی دخیل بوده باشد. نتانیاهو تمامی اتهامات را رد می‌کند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: بروکسل به دنبال ایجاد شکاف میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است


حملات موشکی و پهپادی یمن به شبه نظامیان وابسته به عربستان


محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان