چند هزار گوشی با رجیستری بلاک شد؟

سه شنبه 3 بهمن 1396
10:52
چند هزار گوشی با رجیستری بلاک شد؟
مدیرکل اداره ارتباطات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که تاکنون با اجرای طرح رجیستری گوشی‌ها تلفن همراه حدود ۱۱ هزار و ۵۰۹ گوشی دچار وضعیت بلاک شده‌اند.

العالم _ ایران / اقتصادی

حمید دهقانی نیا صبح امروز (سه‌شنبه) در نشستی خبری به ارائه توضیحاتی درباره نحوه اجرای طرح رجیستری پرداخت و به مشکلاتی که در این زمینه از سوی مردم و فروشندگان اعلام می‌شود، پاسخ داد.

وی بخشی از این انتقادات را برگرفته از منافع شخصی دانست و گفت: این‌که عده‌ای می‌گویند ۱۰۰ درصد طرح رجیستری با شکست مواجه می‌شود، موضوعی است که نمی‌دانیم برچه اساس مطرح می‌شود و آیا این افراد از توان پیشگویی برخوردارند که با قطعیت طرحی را شکست خورده اعلام می‌کنند!؟

مدیرکل اداره ارتباطات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه تلفن همراه چهار تا پنج اتحادیه و انجمن مختلف داریم که با تمام اینها جلساتی برگزار شده و مسائل بررسی شده است، اما عده‌ای که می‌خواستند نظرات آنها در این طرح اعمال شود گاه نقطه نظراتی مطرح می‌کنند که باید توجه کرد چرا این موضوعات از سوی دیگر انجمن‌ها و اتحادیه‌ها مطرح نمی‌شوند.

در حال تکمیل است...

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود


مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند