معارض قطری کویت را به مقصد لندن ترک کرد

سه شنبه 3 بهمن 1396
12:30
معارض قطری کویت را به مقصد لندن ترک کرد «عبدالله بن علی آل ثانی» معارض قطری که اخیراً پس از بازداشت در امارات به کویت منتقل شده بود، این کشور را به مقصد انگلیس ترک کرد.

العالم - آسیا

عبدالله بن علی که چند روز پیش نیز یک فایل صوتی از افشاگری وی در رابطه با دلایل بحران قطر منتشر شد، عازم لندن شد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، آل ثانی در این فایل صوتی که گفته می‌شود 15 ژانویه (25 دی ماه) و در ابوظبی ضبط شده است، می‌گوید که علت اصلی بحران قطر این است که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی چشم طمع به ثروت قطر دوخته‌اند.

این معارض قطری اشاره می‌کند که از سوی بن زاید و بن سلمان تحت فشارهای شدید و تهدیدات مستمر قرار گرفته تا تسلیم خواسته‌های آنها شود و حتی در نتیجه این فشارها تصمیم گرفته به زندگی خود پایان دهد و خودکشی نماید زیرا به شدت از سوی بن زاید تخت فشار بوده و امارات از بازگشت وی و دخترانش ب کشورشان ممانعت می کردند. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو