ادامه مذاکرات روسیه برای فروش موشک‌های «اس-۴۰۰»

سه شنبه 3 بهمن 1396
12:41
ادامه مذاکرات روسیه برای فروش موشک‌های «اس-۴۰۰» وزیر دفاع روسیه از انجام مذاکراتی برای فروش موشک‌های «اس-۴۰۰» با برخی کشورهای منطقه خاورمیانه و جنوب شرق آسیا خبر داد.

العالم - اروپا

"سرگئی شایگو" وزیر دفاع روسیه در  جریان سفر دوره ای خود به کشورهای لائوس، ویتنام و میانمار، در منطقه جنوب شرق آسیا اعلام کرد که این کشور در حال انجام مذاکراتی در باره فروش احتمالی سامانه های موشک‌های زمین به هوای «اس-400» با برخی کشورهای خاورمیانه و جنوب شرق آسیاست که  قصد دارند از ترکیه که به تازگی این موشکهای روسی را خریداری کرده، عقب نمانند.  

به گفته وی، تاکنون برخی کشورها، بخصوص در منطقه خاورمیانه و جنوب شرق آسیا نسبت به خرید موشک‌های «اس-400» از روسیه ابراز علاقه مندی کرده اند و مذاکرات برای دستیابی به توافق در این زمینه جریان دارد.

شایگو یادآور شد: «در حال حاضر دو سامانه از موشک‌های «اس-400» در خاک سوریه مستقر و در حالت آمادگی رزمی کامل قرار داشته و امنیت ضدهوایی مطمئن پایگاههای نظامی حمیمیم و طرطوس را تامین می کنند. این سامانه های موشکی دارای خصوصیات فنی و تاکتیکی بی نظیری در جهان هستند و به همین دلیل کشور ترکیه که عضو ناتو است، اخیرا قرارداد خرید این موشک‌ها را با مسکو امضاء کرده است.»

وی افزود که روسیه حاضر است تجربه استفاده از تسلیحات و تجهیزات نظامی خود در جریان مبارزه با تروریسم بین المللی در سوریه را در اختیار شرکای خود قرار دهد.

وزیر دفاع روسیه تاکید کرد که امروزه هیچ دیدار و مذاکراتی بین مقامات مسکو و نمایندگان کشورهای خارجی انجام نمی شود که در جریان آنها مسئله خرید تسلیحات نظامی از روسیه مطرح نشود.

علاوه بر این، وزارت دفاع روسیه روز گذشته اعلام کرد که در جریان سفر سرگئی شایگو به میانمار، دو طرف قراردادی برای فروش شش فروند جنگنده «سوخوی-30 سی ام» امضاء کردند که باید استخوان بندی اصلی نیروی هوایی ارتش میانمار را تشکیل دهد.

روسیه و میانمار بزودی مذاکرات برای حل و فصل مسائل مالی این قرارداد را آغاز خواهند کرد. کارشناسان ارزش این قرارداد را حدود 400 میلیون دلار ارزیابی کرده اند. در صورت موفقیت مذاکرات مالی، میانمار در سال 2019 این جنگنده ها را تحویل خواهد گرفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل