تظاهرات چند هزار نفری مردم سوئیس در اعتراض به حضور ترامپ در اجلاس داووس

چهارشنبه 4 بهمن 1396
07:59
تظاهرات چند هزار نفری مردم سوئیس در اعتراض به حضور ترامپ در اجلاس داووس حضور رئیس جمهور آمریکا در اجلاس داووس، خشم و تظاهرات چند هزار نفری مردم سوئیس را درپی داشت.

العالم- اروپا

هزاران نفر در سوئیس در اعتراض به حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اجلاس اقتصاد جهانی داووس، در شهرهای مختلف تظاهرات کردند.

پلیس سوئیس تخمین می‌زند حدود 2 هزار معترض در شهر زوریخ، که از سوی جریان چپ‌گرا سازماندهی شده بودند، در زوریخ تظاهرات کردند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» حدود 20 نفر از تظاهرات‌کنندگان نیز با شکستن حصار امنیتی اطراف مرکز اجلاس داووس، به سمت آن حمله‌ور شدند که پلیس آنها را بازداشت کرد.

صدها معترض نیز در میادین اصلی شهرهای ژنو، لوزان و فرایبورگ تظاهرات کردند.

بیش از 4هزار نظامی و حدود هزار افسر پلیس سوئیسی تامین امنیت نشست داوس را برعهده دارند. همچنین برفراز این شهر منطقه پرواز ممنوع اعلام شده است.

ترامپ قرار است روز جمعه در این اجلاس سخنرانی کند.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

دولت از تقویت نیرو‌های مسلح حمایت می‌کند


روسیه: تصمیم درباره غنی سازی تنها با ایران است


بقائی: اروپا باید از تجربه نازیسم عبرت بگیرد


تیم ملی به سفارت آمریکا رفت


شوک نفتی جنگ در خلیج فارس، روپیه هند را به پایین‌ترین سطح تاریخی رساند


روسیه: مسئله ایران فقط از مسیر دیپلماسی و توجه به منافع تهران ممکن است


عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد


سفیر ایران در پاکستان: 20 ملوان ایرانی ساعتی پیش به میهن بازگشتند


فرمانده ارتش پاکستان امروز به تهران سفر می‌کند


اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد