ناپدید شدن کشتی روسی با 21 سرنشین در دریای ژاپن

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
12:42
ناپدید شدن کشتی روسی با 21 سرنشین در دریای ژاپن تلاش ها برای یافتن ونجات سرنشینان یک کشتی ماهیگیری که با 21 خدمه، در سواحل روسیه در دریای ژاپن ناپدید شده است، ادامه دارد.

العالم - روسیه

اداره موقعیت های اضطراری استان پریموریه (در خاور دور روسیه) روز پنجشنبه اعلام کرد: کشتی ماهیگیری «واستوک» با 21 خدمه بامداد امروز درخواست کمک کرد وبه دنبال آن، اداره موقعیت های اضطراری پریموریه یک بالگرد 'ام.آی-8 ' را با سه امدادگر برای جستجوی کشتی حادثه دیده به محل احتمالی قرار گرفتن آن در دریای ژاپن اعزام کرد و به کشتی های واقع در این منطقه پیام داد در صورت یافتن کشتی به آن امدادرسانی کنند. 

علاوه بر آن، یک فروند هواپیمای ویژه امدادرسانی آبی از نوع 'بی-200 ' از استان خاباروفسک در خاور دور روسیه به دریای ژاپن اعزام شده است. 

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد: در محل ناپدید شدن کشتی ماهیگیری واستوک که از کره جنوبی عازم بندر خولمسک روسیه بود ، 2جلیقه نجات یافت شده است. 

رسانه روسی افزود: اکثر سرنشینان کشتی تبعه روسیه و ما بقی از اوکراین، مولداوی و جمهوری آذربایجان هستند. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی


مفتی جعفری لبنان: تبلیغات «خط زرد» تنها توهم و خیال‌پردازی نتانیاهو است


ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند


عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد