ماکرون: پاریس فعلا دولت مستقل فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
12:37
رئیس جمهور فرانسه گفت در واکنش به تصمیم آمریکا علیه قدس، فعلا قصد ندارند دولت مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

العالم - اروپا

«امانوئل ماکرون»‌ رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه چهارشنبه اعلام کرد که قصد ندارند فعلا دولت مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

ماکرون طی گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه اجلاس اقتصاد جهانی «داووس» گفت در واکنش به تصمیم آمریکا علیه قدس، قصد ندارند فلسطین را به عنوان یک دولت مستقل به رسمیت بشناسند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» وی با اشاره به اعلام قدس به پایتختی اسرائیل از سوی ترامپ، توضیح داد: «من هیچ تصمیمی را در واکنش به تصمیم دیگری نمی‌گیرم.»

رئیس جمهور فرانسه با اعلام آمادگی برای کمک به دو طرف در فرایند مذاکرات سازش، افزود کاری که اکنون باید انجام شود، تلاش برای به دست آوردن توافق صلح در کوتاه‌مدت است.

ماکرون تاکید کرد: «منطق ما از ابتدا بسیار شفاف بوده است؛ به رسمیت شناختن دو دولت. قدس باید پایتخت دو طرف و مرزهای مشترک باید بر اساس قوانین بین‌المللی به رسمیت شناخته شوند.»

وی در گفت‌وگو با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت که فرانسه شریک مهمی در امنیت اسرائیل و شریکی استراتژیک برای تمام منطقه خواهد بود.

این اظهارات رئیس جمهور فرانسه در حالی است که چند کشور اروپایی از جمله بلژیک، ایرلند، لوکزامبورگ و اسلوونی اعلام کرده‌اند که قصد دارند فلسطین را به عنوان یک دولت مستقل به رسمیت خواهند شناخت.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ 16 آذر، ضمن به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، دستور داد هرچه سریعتر سفارتخانه این کشور از تل‌آویو به قدس منتقل شود.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷