سخنگوی کمیسیون تلفیق: نظر دولت در لایحه بودجه تامین شده است

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
13:43
سخنگوی کمیسیون تلفیق: نظر دولت در لایحه بودجه تامین شده است سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای این کمیسیون در بررسی لایحه بودجه سال 97 کل کشور، نظر دولت را تامین کرده اند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

علی اصغر یوسف نژاد روز پنج شنبه اظهار داشت: گزارش کمیسیون تلفیق مجلس در مورد لایحه بودجه 97 تغییرات آنچنانی با لایحه دولت از نظر عدد و رقم ندارد. 
وی افزود: این تغییرات سه دهم درصد بوده که تغییرات آنچنانی نبوده است، اگر هم تغییراتی ایجاد شده است تلاش شده که نظر دولت را مترقیانه تامین کنیم. 
سخنگوی کمیسیون تلفیق تاکید کرد: ما این لایحه را با همکاری دولت، مناسب تر، اجرایی تر و عملیاتی تر در کمیسیون تلفیق مجلس نوشتیم و نظر دولت در این لایحه تامین شده است. 
نماینده مردم ساری در مجلس همچنین از افزوده شدن اعتباراتی برای برخی بخشها در جمع بندی جداول و ردیف های بودجه سال 97 خبر داد و گفت : در جلسه ای که اخیرا برگزار شد بنا شد که سه هزار میلیارد تومان به اعتبارات اشتغال در سال 97 اضافه شد و بدین ترتیب میزان اعتبارات اشتغال در سال آینده به بیش از56 هزار میلیارد تومان رسید . 
وی افزود : در این جلسه هزار میلیارد تومان هم برای همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان اضافه شد که با احتساب هزار میلیارد تومان قبلی که پیش از این در کمیسیون تصویب شده بود جمعا این رقم به دو هزار میلیارد تومان افزایش یافت . 
به گزارش ایرنا، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 گفت : ما 700 میلیارد تومان برای تکمیل طرح های عمرانی که بیش از 40 درصد پیشرفت فنی داشته باشند و 700 میلیارد تومان هم به اعتبارات یارانه صادرات افزودیم. 
یوسف نژاد خاطرنشان کرد: همچنین ما 300 میلیارد تومان هم از 3 درصد سهم گاز به مناطق محروم و گازخیز اضافه کردیم. 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


یک فروند نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت


استقرار ۶ بیمارستان صحرایی و ۳۱۷ آمبولانس برای پوشش مراسم تشییع آقای شهید در پایتخت


افزایش سطح تعاملات اقتصادی میان تهران و ایروان


تجارت دوجانبه بین ایران و پاکستان با رسمی شدن گمرک ریلی در ایستگاه تفتان عملیاتی شد


پیام ملی‌پوشان ایران به مردم جهان؛ شرافت را بالاتر از پیروزی می‌بینیم


جلسه علنی مجلس پس از مراسم تشییع رهبر شهید برگزار می‌شود


رئیس کمیته مردمی تشییع رهبر شهید در قم منصوب شد


ورود بیش از ۳.۶ میلیون خودرو به تهران، قم و مشهد/ پیش بینی ۱۴ محور ورودی در پایتخت


نگرانی عمیق رژیم صهیونیستی از یادداشت تفاهم آمریکا و ایران+فیلم


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان