هشدار عفو بین‌الملل درباره خفه کردن صدای مدافعان حقوق بشر در عربستان

جمعه 6 بهمن 1396
18:08
هشدار عفو بین‌الملل درباره خفه کردن صدای مدافعان حقوق بشر در عربستان عفو بین‌الملل درباره تلاش مسئولان سعودی در سایه زمامداری محمد بن سلمان برای خفه کردن صدای مدافعان حقوق بشر هشدار داد.

العالم - عربستان سعودی

عفو بین‌الملل امروز جمعه در بیانیه خود به صدور حکم زندان برای دو فعال حقوق بشری عربستان به نام های محمد العتیبی و عبدالله العطاوی در دادگاه های حکومت سعودی اشاره کرد و گفت: صدور حکم زندان برای این دو فعال حقوق بشری، این نگرانی را ایجاد می کند که سران جدید عربستان در سایه ولیعهدی محمد بن سلمان مصمم به خاموش کردن صدای جامعه مدنی و مدافعان حقوق بشر هستند.

دادگاه کیفری ویژه در شهر ریاض عبدالله العطاوی و محمد العتیبی را در ارتباط با اتهامات مربوط به فعالیت های مسالمت آمیز و تاسیس جمعیت حقوق بشر الاتحاد به ترتیب به هفت و 14 سال زندان محکوم کرد.

نهاد حقوقی بین المللی "اسکای لاین" که مقر آن در استکهلم سوئد است، پیش از این با انتشار بیانیه ای ، محاکمه محمد العتیبی و عبدالله العطاوی دو فعال عربستانی به اتهام های "غیرقانونی و سست" را تقبیح کرد و گفت: اینگونه اتهامات حقوق اساسی این دو فعال را نقض می کند" و هدف از این محاکمه ها "مجازات فعالان و مرعوب کردن آنها است".

این نهاد افزود: العتیبی و العطاوی از اکتبر سال 2016 میلادی در بازداشت هستند که این اقدام "نقض آشکار آزادیهای عمومی و آزادی اندیشه و بیان است".

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور


سپاه: رادار کنترل دریایی سلامه و رادار کنترل هوایی آمریکا در غنم عمان منهدم شد


درخواست چین و پاکستان برای آتش‌بس و از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا