تظاهرات بحرینی ها در حمایت از آیت الله عیسی قاسم

شنبه 7 بهمن 1396
07:55
تظاهرات بحرینی ها در حمایت از آیت الله عیسی قاسم مردم بحرین شامگاه جمعه در محکومیت اقامت اجباری آیت الله شیخ عیسی قاسم در مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.

العالم ـ بحرین

فعالان بحرینی گزارش دادند، مردم این کشور در منطقه مالکیه، کرباباد، ابوصیبع و شاخوره در حمایت از آیت الله شیخ عیسی قاسم شعار سردادند.
بنابر این گزارش، مردم بحرین همچنین در این تظاهرات سالگرد شهادت مصطفی حمدان که ژانویه 2017 به ضرب گلوله نظامیان حکومت آل خلیفه بحرین به شهادت رسیده بود، گرامی داشتند.
در همین حال نیروهای امنیتی بحرین روز جمعه برای هشتاد و یکمین هفته پیاپی مانع از برگزاری نماز جماعت در مسجد امام صادق (ع) منطقه الدراز شدند.
به گزارش ایرنا، حکومت بحرین از خرداد 1395 با سلب تابعیت و محاکمه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین، منطقه الدراز محل سکونت وی را به محاصره امنیتی در آورده و مانع از برگزاری نماز جمعه شیعیان در این منطقه شده است.
دادگاه بحرین در مه (اردیبهشت) 2016 شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را به یک سال زندان با توقف اجرا و جریمه مالی 100 هزار دینار بحرین معادل 265 هزار دلار به بهانه جمع آوری خمس و پولشویی محکوم کرد.
وزارت کشور بحرین در ژوئن (خرداد) 2016 شیخ عیسی قاسم را سلب تابعیت کرد.
بحرین از سال 2011 تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم آل خلیفه مواجه است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس