مدیر مرکز اطلاع رسانی قاهره:

حمایت کامل آمریکا و اسرائیل از احمد شفیق

چهارشنبه 10 خرداد 1391
13:30
حمایت کامل آمریکا و اسرائیل از احمد شفیق العالم،قاهره ـ مدير مرکز اطلاع رساني قاهره تاكيد كرد كه رژيم صهيونيستي و آمريكا از احمد شفيق نامزد رژيم سابق در انتخابات رياست جمهوري به طور كامل حمايت مي كنند.

خانم "احسان يحيي"روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: يكي از روياهاي رژيم صهیونیستی و آمريكا این است كه شخصي مثل احمد شفیق كه دنباله رو سياستهاي رژيم مبارك باشد، بر سركار بيايد؛ بنا بر این  آمریکا و رِژیم صهیونیستی به صورت مادي و معنوي از احمد شفیق حمايت خواهند كرد.

مدیر مرکز اطلاع رسانی قاهره درباره مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري مصر كه قرار است 16 و 17 ژوئن آتي برگزار شود،گفت: سرلشكر احمد شفيق در روياهاي مردم جایی ندارد و گمان نمي كنم شخصي كه تظاهرات را محكوم مي كرد و مي گفت که ارتش را به خيابانها مي فرستم و آزادي بيان را محدود مي کرد، مستحق رياست جمهوري باشد.

احسان يحيي با اشاره به برخي تلاشهاي براي ايجاد وحشت در ميان مردم مصر از جريان اسلامي، گفت: ترس از جريان اسلامي بي دليل است؛ بويژه كه محمد مرسي گفته است كه يك شوراي رياستي و گروهي از كارشناسان در همه زمينه ها براي اداره كشور وجود خواهد داشت و حكومت ائتلافي تشكيل خواهد داد.

11:42 – 30/05

 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره