مدیر مرکز اطلاع رسانی قاهره:

حمایت کامل آمریکا و اسرائیل از احمد شفیق

چهارشنبه 10 خرداد 1391
13:30
حمایت کامل آمریکا و اسرائیل از احمد شفیق العالم،قاهره ـ مدير مرکز اطلاع رساني قاهره تاكيد كرد كه رژيم صهيونيستي و آمريكا از احمد شفيق نامزد رژيم سابق در انتخابات رياست جمهوري به طور كامل حمايت مي كنند.

خانم "احسان يحيي"روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: يكي از روياهاي رژيم صهیونیستی و آمريكا این است كه شخصي مثل احمد شفیق كه دنباله رو سياستهاي رژيم مبارك باشد، بر سركار بيايد؛ بنا بر این  آمریکا و رِژیم صهیونیستی به صورت مادي و معنوي از احمد شفیق حمايت خواهند كرد.

مدیر مرکز اطلاع رسانی قاهره درباره مرحله دوم انتخابات رياست جمهوري مصر كه قرار است 16 و 17 ژوئن آتي برگزار شود،گفت: سرلشكر احمد شفيق در روياهاي مردم جایی ندارد و گمان نمي كنم شخصي كه تظاهرات را محكوم مي كرد و مي گفت که ارتش را به خيابانها مي فرستم و آزادي بيان را محدود مي کرد، مستحق رياست جمهوري باشد.

احسان يحيي با اشاره به برخي تلاشهاي براي ايجاد وحشت در ميان مردم مصر از جريان اسلامي، گفت: ترس از جريان اسلامي بي دليل است؛ بويژه كه محمد مرسي گفته است كه يك شوراي رياستي و گروهي از كارشناسان در همه زمينه ها براي اداره كشور وجود خواهد داشت و حكومت ائتلافي تشكيل خواهد داد.

11:42 – 30/05

 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید