تلاش دو وکیل مدافع انگلیسی برای تعلیق عضویت سعودی ها در شورای حقوق بشر

چهارشنبه 11 بهمن 1396
11:15
تلاش دو وکیل مدافع انگلیسی برای تعلیق عضویت سعودی ها در شورای حقوق بشر دو وکیل مدافع انگلیسی از مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواهند خواست که عضویت عربستان سعودی در شورای حقوق بشر را به حال تعلیق عضویت دربیاورد.

العالم - عربستان 

"کِن مکدونالد" و " رودنی دیکسون" دیروز سه شنبه اعلام کردند که امروز چهارشنبه از مجمع عمومی سازمان ملل خواهند خواست که عضویت عربستان در شورای حقوق بشر در ژنو را به علت نقض حقوق مردم به حال تعلیق دربیاورد.

مکدونالد و دیکسون اعلام کردند که بیش از 60  نفر در عربستان از سپتامبر 2017  زندانی یا ناپدید شده اند و خانواده های آنها از این دو وکیل انگلیسی خواسته اند که برای احقاق حقوق این شصت نفر تلاش کنند.   

مکدونالد و دیکسون می گویند که نظام عربستان هم قوانین خود و هم قانون بین الملل را زیر پا می گذارد، فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی را سرکوب می کند و آزادی بیان را پایمال می کند.

وکلای مدافع انگلیسی اعلام کردند: گزارش های موثق حاکی از بدرفتاری و شکنجه زندانیان در عربستان است.

سازمان عفو بین الملل و سازمان دیدبان حقوق بشر نیز خواستار تعلیق عضویت عربستان در شورای حقوق بشر شده اند.

214

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟