رایزنی پوتین و اردوغان درباره سوریه

چهارشنبه 11 بهمن 1396
14:44
رایزنی پوتین و اردوغان درباره سوریه کاخ کرملین از رایزنی تلفنی رؤسای جمهور روسیه و ترکیه درباره اوضاع سوریه خبر داد.

العالم- ترکیه 

 کاخ کرملین اعلام کرد، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهوری روسیه با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود تلفنی گفت‌وگو و درباره اوضاع سوریه و کنگره اخیر سوچی رایزنی کرده است.

بنا بر گزارش شبکه «الجزیره»، کاخ ریاست‌جمهوری روسیه اعلام کرد، سران دو کشور در این گفت‌وگوی تلفنی بر ضرورت اجرای نتایج مورد توافق در کنگره سوچی تأکید کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رؤسای جمهور دو کشور تصریح کردند، کنگره سوچی اگرچه شاهد مسائل و مشکلاتی بود اما نتایج حاصل از آن دستاورد قابل توجهی بود.

طبق اعلام کرملین، پوتین و اردوغان برای هماهنگ کردن تلاش‌ها در مناطق کاهش تنش در سوریه توافق کردند و خواستار تسریع روند ایجاد منطقه کاهش تنش در ادلب شدند.

نشست سوچی موسوم به «کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه» با هدف تحق صلح در این کشور روز سه‌شنبه 30 ژانویه (10 بهمن ماه) در روسیه برگزار شد. این نشست در در بیانیه پایانی خود بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه و حفظ ارتش این کشور تأکید کرد. 

ترکیه، حمله به عفرین در حلب در شمال غرب سوریه را از 16 ژانویه آغاز کرد؛ زمانیکه با توپخانه مواضع نیروهای کُرد در ریف حلب شمالی و غربی را هدف گرفت.

روز شنبه 20 ژانویه 2018 (30 دی ماه 96)، ترکیه روستاهای اطراف شهر عفرین در 60 کیلومتری شمال غرب حلب را گلوله باران کرد و همان روز ستاد مشترک ارتش ترکیه ساعت 17، رسما از آغاز عملیات به نام «شاخه زیتون» خبر داد و گفت که هدف این عملیات، برقراری امنیت در مرز و منطقه و نابود کردن تروریست‌های پ.ک.ک است.

دمشق نیز پیشتر با انتشار بیانیه‌ای هرگونه اقدام نظامی ترکیه و نقض حریم سوریه را محکوم کرده و به آنکارا هشدار داده بود.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز