برانکو: نمی‌دانم چرا به کمیته اخلاق احضار شده‌ام

شنبه 14 بهمن 1396
13:18
برانکو: نمی‌دانم چرا به کمیته اخلاق احضار شده‌ام سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از دلیل احضارش به کمیته اخلاق اظهار بی‌اطلاعی کرد.

العالم-ایران/ورزشی

 برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز این تیم درباره دعوت شدن این مربی به کمیته اخلاق و این که گفته شده این احضار به خاطر صحبتش درباره اوسیانو کروز و نشناختن او بوده، گفت: مگر من مجبور هستم همه را بشناسم؟ من فردا به کمیته اخلاق خواهم رفت و نمی‌دانم اصلا موضوع چیست. من فردا به این کمیته خواهم رفت و به پرسش‌هایشان پاسخ خواهم داد. به هر حال کمیته اخلاق موسسه‌ ذی‌صلاح فدراسیون فوتبال است و فردا می‌توانم بفهمم که اصل موضوع چه بوده است.

او درباره این که شاید احضارش به کمیته اخلاق بابت جذب دو بازیکن اوکراینی بوده نیز گفت: نمی‌دانم دلیل احضار من چیست. باید ببینم که فردا چه اتفاقی خواهد افتاد  اما فقط در این رابطه باید بگویم که بازیکنانی که در لیگ اوکراین بازی می‌کنند توانایی این را دارند که در لیگ ایران نیز بازی کنند. این حق من است که بگویم چه کسی برای تیمم بازی کند و چه کسی بازی نکند. این چیزی کاملا عادی و معمول است. 

سرمربی پرسپولیس درباره اضافه شدن تعدادی از بازیکنانش که لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند اما تاکنون دعوت نشده‌اند توضیح داد: دوست ندارم بازیکنی را به سرمربی تیم ملی تحمیل کنم. وظیفه من آماده کردن بازیکنان به نحو احسن است تا آن‌ها روز به روز بهتر شوند و گل‌های بیشتری بزنند. همچنین وظیفه من این است که تعداد بیشتری بازی را ببریم و در کنار نتیجه گرفتن بازی زیبا و خلاقیت نیز به نمایش بگذاریم. ما و باشگاه افتخار خواهیم کرد که بازیکنان‌مان به تیم ملی دعوت شوند و این که تعداد زیادی از بازیکنانم به تیم ملی دعوت می‌شوند موجب خوشحالی‌ام می‌شود. این که سرمربی تیم ملی چه کسی را می‌خواهد انتخاب کند، به خودش مربوط است.

برانکو درباره رقبای پرسپولیس برای کسب عنوان قهرمانی لیگ هفدهم تصریح کرد: همه تیم‌هایی که در تعقیب ما هستند شانس قهرمانی دارند. لیگ برتر به صورت ماراتن است و قهرمان در مرحله آخر مشخص می‌شود و امتیازهای او در پایان این رقابت‌ها محاسبه می‌شود. تیم‌های دیگر باید یک کار عجیب انجام دهند و پیروزی‌های متوالی زیادی به دست بیاورند. اما فقط این برای آن‌ها کافی نیست زیرا ما نیز باید تمام بازی‌های خود را واگذار کنیم که ما این اجازه را نخواهیم داد و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا هر بازی‌ای که انجام می‌دهیم را پیروز شویم.

او در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای دارد تا به بازیکنان اصلی‌اش استراحت بدهد گفت: من به بازیکنانم افتخار می‌کنم. به این دلیل که مدت زیادی است با هم بازی می‌کنیم. این مساله را دلیل قهرمانی می‌دانیم. طبیعتا نمی‌توانیم همه بازی‌ها را ببریم. بازی به بازی‌ پیش می‌رویم. فعلا مهم‌ترین بازی ما با صنعت نفت است و بعد از آن به بازی‌های دیگر فکر می‌کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم


دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است