فرمانده نیروهای اماراتی در یمن در فهرست «جنایتکاران جنگی» قرار گرفت

يکشنبه 15 بهمن 1396
10:25
فرمانده نیروهای اماراتی در یمن در فهرست «جنایتکاران جنگی» قرار گرفت یک شبکه جهانی برای تعقیب جنایتکاران جنگی، نام سرتیپ «عبدالسلام الشحی» فرمانده نیروهای اماراتی و فرمانده نیروهای ائتلاف در ساحل غربی یمن را در فهرست خود قرار داد.

العالم _ یمن

«شبکه جهانی تعقیب جنایتکاران جنگی» شکوائیه‌ای به دادگاه کیفری بین‌المللی ارائه کرد که به جنایت‌های سرتیپ «عبدالسلام الشحی» فرمانده نیروهای اماراتی و فرمانده نیروهای ائتلاف در ساحل غربی یمن اشاره شده است.

شبکه مذکور در گزارش خود به دادگاه کیفری بین‌المللی اطلاعات مفصل و مستندی از جنایت‌های ضد انسانی الشحی و نیروهای اماراتی و ائتلاف تحت فرماندهی وی در یمن را ارائه کرده است.

طبق گزارش وبگاه «الخلیج الجدید»، الشحی به عنوان نخستین فردی است که نام وی در این سازمان حقوقی که پنج‌شنبه گذشته از مجموعه‌ای از سازمان‌های حقوقی، حقوقدانان و مدافعات آزادی و کرامت انسانی تأسیس شده است، قرار گرفت.

برخی از جنایت‌های الشحی

در شکوائیه‌ای که این سازمان حقوقی به دادگاه کیفری بین‌المللی ارائه کرد به برخی از جنایت‌های این فرمانده اماراتی که به کشته شدن صدها غیرنظامی یمنی و زخمی شدن شمار زیادی از جمله کودکان و زنان منجر شد، اشاره شده است.

در این شکوائیه آمده است که علاوه بر کشته و زخمی شدن شمار زیادی از غیرنظامیان تعدادی از آنها که مظنون به مخالفت با نیروهای اماراتی بودند، ربوده شده و در مکان‌های سری بازداشت شده‌اند.

در یکی از این جنایت‌ها که مربوط به تاریخ 12 دسامبر 2017 است، جنگنده‌های اماراتی مقر پلیس نظامی در منطقه شعوب واقع در صنعاء که حوثی‌ها حدود 100 نفر را در آن بازداشت کرده بودند، بمباران کردند. جنگنده‌های اماراتی حتی به افراد بازداشتی که از این بمباران نجات پیدا کرده و به بیرون زندان فرار کرده بودند رحم نکرده و آنها را هدف قرار دادند.

در یک مورد دیگر نیز نیروهای اماراتی به فرماندهی الشحی رد تاریخ 25 جولای 2015 شهر المخا در جنوب یمن را بمباران کردند که به کشته شدن 120 یمنی منجر شد.

ربودن افراد و حبس آنها در دو زندان اماراتی در یمن و استفاده از شیوه‌های مختلف شکنجه، محاصره شدید برخی فرودگاه‌ها، بنادر و شهرها و ممانعت از کمک‌رسانی به غیرنظامیان که باعث شیوع وبا در میان یمنی‌ها و ابتلا به سوء تغذیه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه