مسکو: آمریکا به سیاست روسیه‌ هراسی بازگشته است

يکشنبه 15 بهمن 1396
11:09
مسکو: آمریکا به سیاست روسیه‌ هراسی بازگشته است سفیر روسیه در آمریکا در واکنش به دکترین جدید هسته‌ای واشنگتن، در جمع خبرنگاران گفت: آمریکایی‌ها بار دیگر از روسیه‌هراسی برای توجیه افزایش هزینه‌های نظامی و توسعه تاسیسات هسته‌ای خود بهره می‌گیرند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسپوتنیک، آناتولی آنتونوف خطاب به آمریکا گفته است، ما متوجه هستیم که این موضوع در نتیجه تمایل آن‌ها به تزریق پول بیشتر به بخش صنایع نظامی است.
آنتونوف با تاکید بر اینکه کارشناسان روسی قصد دارند به زودی درخصوص دکترین جدید هسته‌ای واشنگتن، با طرف آمریکایی به گفت وگو بنشینند، ابراز امیدواری کرده است که آمریکایی در آینده نزدیک بتوانند توضیحی برای بسیاری نوشته‌های مبهم این سند بیابند.
سفیر روسیه گفته است، مایلم صریحا بگویم که ما در پایبندی به تعهدات خود ذیل توافقنامه‌های بین‌المللی جدی هستیم.
پیش از این هم وزارت امورخارجه روسیه نسبت به سند دکترین جدید هسته‌ای آمریکا هشدار داده و در یک بیانیه گفته بود: سناریوهای نظامی در این سند بطور غیرمشخص و مبهم تعریف شده است که به طراحان و برنامه ریزان آمریکایی اجازه می دهد هرگونه بکارگیری نیروی نظامی را دلیلی برای حمله‌ای به کشور متخاصم بدانند.
در سندی که آمریکا اخیرا با عنوان «بازنگری چشم‌انداز هسته‌ای» منتشر کرده، به تشریح جزئیات دکترین نظامی این کشور پرداخته شده که ادبیات خاص آن، نگرانی‌هایی را به دنبال داشته است.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بارها در اظهاراتی ضد و نقیض، از سویی خواستار منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای شده و از سوی دیگر همواره بر توسعه زرداخانه هسته‌ای این کشور تاکید ورزیده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت