نماينده ايران در سازمان ملل: شورای امنيت نبايد جعبه ابزار آمريكا باشد

چهارشنبه 18 بهمن 1396
04:06
نماينده ايران در سازمان ملل: شورای امنيت نبايد جعبه ابزار آمريكا باشد نماینده دایم کشورمان در سازمان ملل گفت : انتخاب موضوع و روش های کاری شورای امنیت ، آن هم در زمانی که جامعه بین المللی با چالش های عظیمی درخصوص صلح و امنیت بین المللی روبروست بیش از پیش اهمیت دارد.

غلامعلی خوشرو در نشست عمومی شورای امنیت درباره عملکرد این شورا افزود:این نشست باید به ایجاد شورای امنیتی دموکراتیک، شفاف تر و پاسخگوتر کمک کند و این اصول و معیارهایی است که در منشور ملل متحد به آن تاکید شده است و شورا باید در روش های کاری خود به آن ملزم باشد.
وی گفت: استفاده ابزاری برخی کشورها از شورای امنیت برای پیگیری اهداف ملی و سیاسی از عوامل مهمی است که به اعتبار شورا خدشه وارد می کند.
خوشرو به عملکرد جان بولتون نماینده آمریکا در سازمان ملل و استفاده ابزاری وی از شورای امنیت در سال 2006 میلادی اشاره و اضافه کرد: به نظر می رسد که دولت کنونی  امریکا نیز همان الگوی رفتاری شکست خورده را بی پروا ادامه می دهد. 
نماینده دایم ایران در سازمان ملل تصریح کرد: دو نمونه از این رهیافت نمایندگی امریکا را در ماه ژانویه امسال شاهد بودهایم. نخست برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت در پنجم ژانویه و درباره موضوعی که بطور اساسی در حوزه کاری سازمان ملل متحد نبود و دوم برپایی تور نمایشی برای اعضای شورای امنیت در واشنگتن و تصویرسازی جعلی از بقایای موشکی که دولت سعودی به اصطلاح به عنوان مدرک ارسال اسلحه ازایران به یمن در اختیار دولت امریکا قرار داده بود.
خوشرون گفت: این دو نمونه سوء استفاده امریکا از روش های کاری شورای امنیت در حالی بوقوع پیوست که این رکن سازمان ملل در مقابل تهدیدهای واقعی صلح و امنیت بین المللی همانند اشغالگری رژیم صهیونیستی و یا تراژدی انسانی پس از سه سال جنگ در یمن کوچکترین اقدامی انجام نمی دهد و اینها نمونههای شکست شورای امنیت در اجرای وظایف اصلی است که به علت سیاستهای مخرب امریکا در شورای امنیت بوجود آمده و مایه ناامیدی از دیپلماسی چندجانبه شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم


واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی


نهاد مدیریت آب‌راه خلیج فارس: تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد


عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات