العبادی: نيروهای بيگانه حاضر در عراق خاك اين كشور را ترك می كنند

چهارشنبه 18 بهمن 1396
06:14
العبادی: نيروهای بيگانه حاضر در عراق خاك اين كشور را ترك می كنند نخست وزیر عراق گفت: نیروهای بیگانه حاضر در عراق، به صورت تدریجی این کشور را ترک خواهند کرد.

حیدر العبادی در کنفرانس خبری هفتگی خود گفت: هیچگونه فشاری بر آوارگان برای بازگشت اجباری به شهر و خانه شان وجود ندارد. البته ممکن است برخی اقدام های فردی از سوی برخی افراد یا برخی استاندارها صورت گیرد اما این اقدام، یک شیوه و راهکار دولتی محسوب نمی شود. ما با هرگونه فشار بر آوارگان مخالف هستیم و چنین اقدامی را روا نمی دانیم. آنچه صحیح است این است که ما آوارگان را به بازگشت به خانه های شان تشویق کنیم، تا اینکه تغییری در ترکیب جمعیتی این مناطق پیش نیاید. ما با فراهم کردن خدمات اساسی، ایجاد ثبات، بازگرداندن زندگی طبیعی به شهرها و تضمین مشارکت آنها در انتخابات، بازگشت این آوارگان را تسهیل می کنیم. 
دولت خود را ملتزم کرده است برای انجام انتخاباتی موفق به بازگشت آوارگان به شهرهای شان متعهد باشد.
امروز تاکید می کنم که طرحی برای کاهش تعداد نیروهای بیگانه در عراق به صورت تدریجی وجود دارد زیرا ما نمی خواهیم که با خروج یکباره نیروهای بیگانه خلائی ایجاد شود. همچنان خطر واقعی وجود داعش در سوریه وجود دارد. همچنان در خاک سوریه منطقه ای وجود دارد که نیروهای تروریست داعش در آنجا مستقر هستند. تروریست های حاضر در سوریه هم اکنون افراد انتحاری را آموزش می دهند تا در عراق و منطقه دست به عملیات انتحاری بزنند. به هر حال ما بر مرزهای مان با سوریه مسلط هستیم اما ممکن است که این تروریست ها از برخی منفذهای مرزی وارد خاک عراق شوند. این یک خطر حقیقی است که مقابله با آن نیازمند پوشش هوایی قوی و گسترده است و باید مناطق مختلف عراق همچون صحرای الانبار، منطقه الجزیره، مرزهای عراق و سوریه تحت نظارت باشد و همچنین اوضاع سوریه نیز باید تحت نظارات باشد تا اینکه تحرکی تروریستی رخ ندهد.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد