دستور ترامپ برای "رژه بزرگ نظامی" / نماینده دموکرات: ترامپ شبیه دیکتاتورهاست

چهارشنبه 18 بهمن 1396
19:00
دستور ترامپ برای رییس جمهور آمریکا دستور برگزاری رژه و رزمایش بزرگ نظامی را صادر کرده است.

العالم ـ آمریکا

رسانه های خبری گزارش داده اند که کاخ سفید با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده دونالد ترامپ، در مقام رئیس جمهوری و فرمانده کل نیروهای مسلح ایالات متحده، از وزارت دفاع خواسته است برگزاری مراسمی را بررسی کند تا تمامی مردم بتوانند قدردانی خود نسبت به نظامیان را ابراز دارند.

وزارت دفاع آمریکا نیز دریافت دستوری در این زمینه را تایید کرده است.

ترامپ در موارد متعدد از قدرت نظامی برتر آمریکا در مقایسه با سایر کشورهای جهان سخن گفته و تقویت نظامی را لازم دانسته است.

وی روز ۱۴ ژوئیه سال گذشته میلادی همراه با رئیس جمهوری فرانسه در مراسم سان و رژه ارتش فرانسه به مناسبت روز ملی آن کشور شرکت کرد و چند ماه بعد در یک سخنرانی گفت که "ما به روز ۴ ژوئیه، فکر و یک رژه عظیم نظامی برای نمایش قدرتمان فکر می‌کنیم." چهارم ژوئیه روز استقلال آمریکاست.

خبر دستور ترامپ برای برگزاری رژه نظامی واکنش‌های منفی هم در پی داشته است.

جیم مک گاورن، عضو مجلس نمایندگان از حزب دموکرات - حزب مخالف رئیس جمهوری - برگزاری چنین نمایشی را "هدر دادن ابلهانه پول" توصیف کرده و گفته است که "ترامپ بیشتر به شکل یک دیکتاتور عمل می‌کند تا یک رئیس جمهوری واقعی."

0% ...

آخرین اخبار

فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران