مسکو: آمریکا در سوریه به دنبال منافع اقتصادی است

پنج‌شنبه 19 بهمن 1396
16:11
مسکو: آمریکا در سوریه به دنبال منافع اقتصادی است دولت روسیه در واکنش به حمله امروز جنگنده‌های آمریکایی به مواضع نیروهای وابسته به دمشق، هدف آمریکا از حضور در سوریه را دستیابی به منافع اقتصادی دانست.

العالم- آمریکا

وزارت خارجه و وزارت دفاع روسیه روسیه روز پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌های جداگانه به حمله بامداد امروز جنگنده‌های آمریکایی به نیروهای وابسته به دولت سوریه واکنش نشان داده و حضور آمریکا در سوریه را دارای آثار منفی توصیف کردند.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، در بخشی از بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «ایالات متحده در سوریه به دنبال به دست گرفتن اموالی است که تنها متعلق به مردم سوریه است. حضور ایالات متحده در سوریه با هدف مبارزه با داعش نیست.»

جنگنده‌های آمریکایی بامداد امروز نیروهای وابسته به دولت سوریه در منطقه‌ای در شمال شرق شهر «دیرالزور» را هدف قرار دادند. رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند در این حمله دستکم ۱۰۰ نفر کشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه این آمار را رد و اعلام کرده که بر اثر این حمله ۲۵ نفر زخمی شده‌اند. بنا بر اعلام مسکو، هنگام وقوع حمله، هیچ نیروی روسی در این منطقه حضور نداشته است.

وزارت خارجه روسیه هم در بیانیه‌ای، «حضور غیرقانونی ایالات متحده در سوریه» را «چالشی جدی برای تمامیت ارضی سوریه و حرکت این کشور به سمت صلح» دانسته است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «حضور ایالات متحده در سوریه، آثار منفی برای وضعیت در این کشور دارد.»

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

حماس: شرایط اسرا در زندان‌های رژیم اشغالگر به خطرناک‌ترین مرحله رسیده است


آتش‌سوزی گسترده در دومین پالایشگاه نفت استرالیا + فیلم


الجزیره: عاصم منیر پس از تهران، راهی واشنگتن می‌شود


ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است