احتمال حذف مهره "مبارک" از انتخابات مصر

جمعه 19 خرداد 1391
08:11
احتمال حذف مهره نويسنده و كارشناس سياسي مصري تأکيد کرد، اگر دادگاه قانون اساسي مصر قانون منع فعاليت سياسي عناصر رژيم سابق را به رسميت بشناسد، " احمد شفيق " آخرين نخست وزير دوران مبارک از دور دوم انتخابات حذف خواهد شد.

" جمال الدين حسين " روز جمعه در گفت و گو با شبكه العالم، عرصه سياسي مصر را بسیار پر تنش توصیف کرد و گفت: شوراي نظامي اصرار دارد طرحی كه براي فرايند سياسي در نظر گرفته است به طور كامل اجرا و قبل از 30 ژوئن قدرت را به رييس جمهور منتخب واگذار كند، تا بتواند به ماموريت هاي راهبردي خود بپردازد.

وي افزود : پنج شنبه آينده یعنی 14 ژوئن ، روزي تعيين كننده خواهد بود و مسير روند سياسي و دموكراسي در مصر را مشخص خواهد كرد.

جمال الدین اظهار داشت: در اين روز دادگاه عالي قانون اساسي حكم خود را درباره قانون منع حضور عناصر رژيم سابق در صحنه سياسي اعلام خواهد كرد.

جمال الدين با تاكيد بر اين كه پيش بيني ها حاكي از حذف احمد شفيق از گردونه انتخابات است ، گفت : در چنین صورتی انتخابات با رقابت 12 نامزد بار ديگر تكرار خواهد شد.

وي با بيان اينكه انتخابات و پيامدهای آن مردم مصر را خسته كرده است، بر ضرورت پيشبرد روند سياسي و دموكراسي و اجتناب از پيامدهاي پيش بيني نشده تاكيد كرد و گفت : برخي تلاش دارند انقلاب را فراتر از قانون تلقي كنند اين در حالي است كه همه بايد پیش از هر چیز بر حاكم شدن قانون و حفظ استقلال کشور پافشاري كنند.

جمال الدين حسين تاكيد كرد : مردم مصر از حکم دادگاه درباره مبارك و همدستانش و به ويژه تبرئه معاونان وزير كشور به شدت دچار سرخوردگی شدند، به همين سبب بايد با استفاده از سازوكارهاي قانونی و حقوقي، براي ابطال حكم آنها اقدام كرد.

 

 7-20:56

 

26




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند