سلاح تروریستها در سوریه اسرائیلی است

جمعه 19 خرداد 1391
14:16
سلاح تروریستها در سوریه اسرائیلی است نماينده مجلس سوريه تأکيد کرد، بيشتر سلاحي که در اختيار عناصر مسلح و مزدوران تروريست قرار دارد، ساخت رژيم صهيونيستي است.

"زهیر غنوم" روز جمعه در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: ساکنان مناطق بحران زده سوریه تأکید دارند که عناصر مسلح با حمله به آنها فرزندانشان را می کشند، به نوامیس آنها تجاوز می کنند و دارایی های آنها را به سرقت می برند.

غنوم تأکید کرد: بیشتر سلاح هایی که از عناصر مسلح و تروریست به دست می آید، ساخت رژیم صهیونیستی است.

غنوم با بیان اینکه قطر امروزه در حال ایفای نقش اسرائیل در منطقه است، خاطرنشان کرد: قطر از تروریست ها و عناصر مسلح حمایت مالی، تسلیحاتی و تبلیغاتی می کند.

این نماینده سوری با درخواست از كوفي عنان فرستاده سازمان ملل متحد، برای تحت فشار قرار دادن کشورهایی که از عناصر مسلح حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند، گفت: توقف حمايت كشورهاي عربي که حامی تروريست ها هستند، زمينه حل بحران سوريه را فراهم مي كند. 

وی ادامه داد: گروه هاي مسلح پيش از برگزاري نشست هاي شوراي امنيت سازمان ملل متحد، مرتكب جنايت مي شوند تا افكار عمومي را تحريك كنند و جنجال رسانه اي به راه بيندارند.

 

MKH-7-23:39




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.