در کنفرانس خبری با نخست‌وزیر هند؛

عباس: همچنان آماده مذاکره (برای صلح) هستیم

شنبه 21 بهمن 1396
16:29
عباس: همچنان آماده مذاکره (برای صلح) هستیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر هند در رام‌الله اعلام کرد؛ هیچ زمانی مذاکره را رد نکرده و همچنان آماده ادامه مذاکرات سازش است.

العالم _ فلسطین اشغالی

«نارندا مودی» نخست‌وزیر هند امروز (شنبه) وارد رام‌‌الله شد و مورد استقبال مقامات فلسطینی قرار گرفت.

بر اساس گزارش شبکه «الجزیره»، مودی سپس در کنفرانس خبری مشترک با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان شرکت کرد.

محمود عباس در این کنفرانس خبری گفت که هیچ زمانی مخالف مذاکره (مذاکرات سازش) نبوده و همچنان برای این موضوع آماده است.

وی افزود: به نقش هند به عنوان یک قدرت بین‌المللی امیدواریم تا در تحقق صلح عادلانه در منطقه سهیم باشد و این موضوع بر امنیت و صلح بین‌المللی تاثیر خواهد گذاشت.

محمود عباس در این کنفرانس که در مقر تشکیلات خودگردان در رام‌الله تشکیل شد؛ بر مذاکره و کار سیاسی برای تحقق اهداف ملی در راستای آزادی و استقلال و بر اساس راهکار دو دولتی تأکید کرد و افزود قدس شرقی پایتخت فلسطن باقی خواهد ماند.

وی در پایان از نخست‌وزیر هند به خاطر حمایت از فلسطین و نیز سرمایه‌گذاری در برخی بخش‌ها قدردانی کرد.

مودی هم گفت: هند و فلسطین روابط تاریخی محکمی داشته‌اند و حمایت ما از مسأله فلسطین ، محوری ثابت در سیاست خارجی ما بوده است .

نخست‌وزیر هند افزود: رایزنی‌های ما در تحولات منطقه‌ای و جهانی، در صلح منطقه و جهان نقش دارد و من امیدوارم به زودی صلح در منطقه فراگیر شود؛ این صلح فقط از طریق گفت‌وگو و تفاهم امکان‌پذیر است.

قرار است در این سفر نخست‌وزیر هند به رام‌الله چندین تفاهم‌نامه میان دو طرف به ویژه در زمینه اقتصادی امضا شود. 

مودی هم‌چنین امروز دیداری با «رامی الحمدالله» نخست‌وزیر دولت توافق ملی فلسطین داشت و با وی درباره آخرین تحولات صحبت کرد.

مذاکرات سازش (با نظارت آمریکا) برای حل نزاع فلسطینی-اسرائیلی در سال 2014  متوقف شد و تا کنون از سر گرفته نشده است. 

0% ...

آخرین اخبار

آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم