کنایه سنگین مسکو به واشنگتن؛ اگر احساس ناامنی می‌کنید، حاضریم به شما هم S400 بفروشیم!

يکشنبه 22 بهمن 1396
17:17
کنایه سنگین مسکو به واشنگتن؛ اگر احساس ناامنی می‌کنید، حاضریم به شما هم S400 بفروشیم! یک مقام روسی گفت که کشورش آمادگی دارد به هر کشوری که حس ناامنی دارد، از جمله آمریکا سامانه اس-400 بفروشد.

العالم _ اروپا

یکی از مقامات روسیه در کنایه‌ای به مقام‌های آمریکایی گفت اگر آمریکا احساس ناامنی می‌کند، روسیه می‌تواند به این کشور سامانه اس-۴۰۰ بفروشد.

بنابر گزارش شبکه خبری «راشاتودی»، «سرگئی چمزوف» رئیس شرکت تسلیحاتی «روستک» اعلام کرد که کشورش آمادگی دارد به هر کشوری که احساس ناامنی دارد و می‌خواهد امنیت آسمان خود را تقویت کند، سامانه اس-۴۰۰ بفروشد و این موضوع شامل آمریکا هم می‌شود.

روز چهارشنبه چمزوف پیشنهاد فروش اس-۴۰۰ را به پنتاگون داده بود. وی در مورد دلیل فروش این سامانه به ترکیه به روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» گفت: «اس-۴۰۰ سامانه‌ای تهاجمی نیست بلکه دفاعی است و ما می‌توانیم اگر آمریکا بخواهد، به این کشور هم اس-۴۰۰ بفروشیم.»

مسکو پیش از این با فروش سامانه اس-۴۰۰ به آنکارا موافقت کرده است.به این ترتیب ترکیه نخستین کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است که دارای این سامانه می‌شود. ارزش این قرار داد ۲.۵ میلیارد دلار برآورد شده است.

این قرارداد با مخالفت جدی آمریکا روبرو شده و رسانه‌های آمریکایی آن را نشانه نزدیکی بیش از پیش ترکیه به روسیه دانسته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم