وزیر خارجه عمان: تصمیم ترامپ درباره قدس درست نیست

پنج‌شنبه 26 بهمن 1396
10:41
وزیر خارجه عمان: تصمیم ترامپ درباره قدس درست نیست وزیر خارجه عمان در گفت‌وگو با یک وبگاه فلسطینی اعلام کرد هیچ تصمیمی درباره قدس جز از طریق توافق سیاسی که منجر به ایجاد دولت فلسطینی با تمام عناصر آن باشد، وجود نخواهد داشت.

العالم-عمان

«یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان سه‌شنبه شب وارد کرانه باختری شد و قرار است در سفری سه روزه با مقامات فلسطینی دیدار کند.

بن علوی در گفت‌وگویی با «الوطن» فلسطین گفت: تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا درباره قدس فقط مربوط به خودِ ترامپ است و مسئله‌ای از مسائلی است که در عالم دیپلماتیک اتفاق می‌افتد و تمام خواهد شد؛ همه و در رأس آنها دولت ترامپ می‌دانند که این تصمیم درست نیست و هیچ تصمیمی درباره قدس جز از طریق توافق سیاسی که منجر به  ایجاد دولت فلسطینی با تمام عناصر آن باشد، وجود نخواهد داشت.

یوسف بن علوی ادامه داد فلسطینی‌ها باید در مقابله با وضعیت سخت کنونی باثبات باشند و عمان نیز آنها را حمایت خواهد کرد. 

وی دیروز (چهارشنبه) در شهر اریحای کرانه باختری گفت: ایجاد دولت فلسطین به ضرورتی راهبردی برای تمام جهان تبدیل شده است. 

بن علوی تصریح کرد:  «پس از جنگ جهانی اول و دوم، تمایلی جهانی برای ایجاد اسرائیل به وجود آمد و اسرائیل ایجاد شد؛ اکنون ایجاد دولت فلسطینی به ضرورتی راهبردی برای تمام جهان تبدیل شده است؛ جهان تحمل خشونت و تخریب بیشتر را ندارد».

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در ششم دسامبر 2017 (15 آذرماه) قدس را پایتخت رژیم اسرائیل اعلام کرد و واکنش‌ها و اعتراض‌ها به این موضوع ادامه دارد. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است