اتحادیه اروپا از سودان خواست بازداشتی های سیاسی را آزاد کند

سه شنبه 1 اسفند 1396
06:49
اتحادیه اروپا از سودان خواست بازداشتی های سیاسی را آزاد کند نمایندگی دیپلماتیک اتحادیه اروپا در سودان در بیانیه ای از آزادی تعدادی از بازداشتی های سیاسی در این کشور استقبال کرد و آزادی همه آنان را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، مقامات سودان روز یکشنبه 80 بازداشتی سیاسی را آزاد کردند. این افراد در پی اعتراضات ضد دولتی اخیر بازداشت شده بودند.

خرطوم پایتخت و دیگر شهرهای سودان صحنه تظاهرات مردمی در اعتراض به گرانی و اوضاع بد معیشتی و اقتصادی است. اقدامات ریاضتی اقتصادی دولت افزایش قیمت کالاها را به همراه داشته است.

در پی این اعتراضات ، مقامات سودان ده ها نفر از فعالان سیاسی و خبرنگاران را بازداشت کردند. این کشور روز سه شنبه گذشته نیز 12 نفر از بازداشتی های سیاسی  را آزاد کرده بود.

در این بیانیه از دولت سودان درخواست شده است وضع فوق العاده اعلام شده در چندین استان را لغو و آزادی بیان و تجمع را برای برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز تضمین کند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا