مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان خبر داد؛

آغاز عملیات 7 بالگرد و 30 پهپاد با مختصات جدید در دناکوه

سه شنبه 1 اسفند 1396
08:44
آغاز عملیات 7 بالگرد و 30 پهپاد با مختصات جدید در دناکوه
مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از آغاز عملیات 7 بالگرد و 30 پهپاد با مختصات جدید در دناکوه خبر داد.

العالم _ ایران 

منصور شیشه‌فروش امروز اظهار کرد: ستاد جست‌وجو و نجات سانحه هوایی از ساعت 5:30 صبح با ایجاد هماهنگی میان تیم‌های مختلف جست‌وجو، عملیات خود را از سرگرفت.

وی افزود: فیلم‌ها و تصاویر پهپادها که دیروز مورد بررسی قرار گرفته شد، مختصات جدیدی را برای آغاز عملیات امروز به دست نیروهای عملیاتی زمینی و هوایی رسانده و عملیات جست‌وجو از ساعت 6 صبح امروز حوالی روستاهای نقل و دنگزلو آغاز شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان گفت: نیروهای عملیاتی هلال احمر، نیروهای سپاه و نیروهای محلی در قالب 20 تیم 5 نفره به صورت پشتیبان و 7 تیم 5 نفره متخصص کوهنورد برای انجام عملیات جست‌وجو با تجهیزات کامل در یک محور حرکت کرده‌اند.

وی با بیان این که امروز 7 بالگرد و 30 پهپاد به صورت ویژه آماده انجام عملیات با مختصات جدید هستند، خاطرنشان کرد: همه نوع سناریوها برای جست‌وجو پیش‌بینی شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای آن‌ها صورت گرفته است که مطابق با آن‌ها عملیات جست‌وجو انجام می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای