حمله گروه های مسلح با 40 راکت به مناطق مسکونی دمشق و درعا

چهارشنبه 2 اسفند 1396
17:37
حمله گروه های مسلح با 40 راکت به مناطق مسکونی دمشق و درعا گروه های مسلح بار دیگر در حملات راکتی چند محله از دمشق را هدف گرفتند.

العالم - سوریه

گروه های مسلح برای دیگر بار محله های دمشق را هدف قرار دادند که سه راکت به محله های الغسانی و القصاع اصابت کرد و خسارات مادی به بار آمد.

یک منبع پلیس دمشق گفت که اصابت دو راکت به اطراف بیمارستان الزهراوی در القصاع به خسارات مادی انجامید. 

افزایش تعداد مجروحین حمله گروه های مسلح با 40 راکت به مناطق مسکونی شهرهای درعا و ازرع به 12 نفر که شماری از آنان زن و کودک هستند.

نیروهای ارتش سوریه با برخورد فوری با مناطق شلیک راکت به درعا و ازرع، مواضع گروه های مسلح را در روستای النعیمه و مناطق اللجاه و المخیم هدف قرار دادند.

یک منبع فرماندهی پلیس ریف دمشق گفت که اصابت شماری گلوله خمپاره به جرمانا در این استان به مجروحیت 6 نفر منتهی شده است.

حمله راکتی گروه های تروریست به محله های شهر ازرع در حومه درعا به شهادت یک زن و مجروحیت یک دختر سوری انجامید.

خبرنگار العالم در گزارشی تکمیلی اعلام کرد اصابت شماری راکت به محله های مسکونی دمشق که توسط گروه های مسلح شلیک شده بود به مجروحیت 8 شهروند انجامید.

یک منبع فرماندهی پلیس دمشق گفت که 3 راکت به باب توما اصابت کرد و یک نفر به خاطر اصابت راکت به نزله الغسانی در القصاع زخمی شد

0% ...

آخرین اخبار

بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد