عفو بین‌الملل از فرانسه خواست صادرات سلاح به عربستان و امارات را متوقف کند

پنج‌شنبه 3 اسفند 1396
09:52
عفو بین‌الملل از فرانسه خواست صادرات سلاح به عربستان و امارات را متوقف کند سازمان عفو بین‌الملل به دنبال ارتکاب جنایات جنگی در یمن، از فرانسه خواست صادرات سلاح به عربستان و امارات را متوقف کند.

العالم ـ اروپا

سازمان عفو بین الملل از فرانسه خواسته است که صادرات سلاح‌های خود را به عربستان و امارات به‌خاطر ارتکاب جنایات جنگی از سوی این دو کشور در یمن، متوقف کند.

این سازمان با بیان این که بهای سنگین جنگ در یمن را غیر نظامیان پرداخت می کنند، طرف های درگیر را مسئول دانسته است. 

عفو بین‌الملل با اشاره به رفتار حکومت عربستان سعودی اعلام کرده که از زمان انتخاب محمد بن سلمان به ولیعهدی، روند هدف قرار گرفتن معارضان سعودی نیز تشدید شده است.

این سازمان همچنین از وقوع جنایت جنگی در میانمار، عراق، سوریه، یمن و سودان جنوبی خبر داده است.

سازمان عفو بین‌الملل کاهش آزادی‌ها و رعایت نشدن حقوق بشر در تعدادی از کشورهای دنیا را یادآور و نسبت به این وضعیت ابراز نگرانی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز


سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در یمن + فیلم


آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد