محمود عباس از بیمارستان آمریکایی مرخص شد

جمعه 4 اسفند 1396
08:40
محمود عباس از بیمارستان آمریکایی مرخص شد طبق گفته مقام تشکیلات خودگردان فلسطین، محمود عباس 82 ساله پس از «چِکاب» معمولی، از بیمارستانی در بالتیمور آمریکا مرخص شد.

العالم - فلسطین اشغالی

 ساعتی پس از انتشار خبر حضور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در یک بیمارستان در آمریکا، یک مقام این تشکیلات از ترخیص او خبر داد.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین، خود را به آمریکا رسانده بود، روز پنجشنبه به بیمارستانی در «بالتیمور» این کشور رجوع کرد.

یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که عباس 82 ساله برای انجام «چکاب» معمولی به این بیمارستان آمریکایی رفت و پس از پایان کارش از آن مرخص شد.

بنا به گفته این مقام، قرار است امروز جمعه محمود عباس آمریکا را به مقصد رام الله ترک کند و به کرانه باختری فلسطین برگردد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران