وزیر ارتباطات:

رفع فیلتر توئیتر در دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی در حال بررسی است

يکشنبه 6 اسفند 1396
09:26
رفع فیلتر توئیتر در دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی در حال بررسی است وزیر ارتباطات گفت که رفع فیلتر توئیتر را به دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده‌ و این مسئله در آنجا در حال بررسی نهایی است.

العالم- ایران/ سیاسی 

محمدجواد آذری جهرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که برای رفع فیلتر توئیتر چه اقداماتی انجام داده‌اید؟ گفت: ما این مسئله را به دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده‌ایم و در آنجا، این مسئله در حال بررسی نهایی است. 

وی ادامه داد: درباره جزییات این مسئله اجازه بدهید پس از آنکه به نتایجی رسیدیم، آن را مطرح کنیم. 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که تاکنون در سال جاری چه اندازه اشتغال‌زایی اینترنتی صورت گرفته است؟ اظهار داشت: در شش ماه اول که مستنداتش موجود است و گزارش‌هایی متعددی که به ما رسیده است، ۵۰ هزار شغل ثبت شده را داریم. 

آذری جهرمی با بیان اینکه روندها به ما می‌گویند امسال به طور کلی ۱۰۰ هزار شغل ایجاد شده است، تصریح کرد: پیش‌بینی‌ها به ما نشان می‌دهد برای سال آینده چنین رشدی را نخواهیم داشت. 

وی با اشاره به حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از کسب‌ و کارهای اینترنتی (استارت آپ) خاطرنشان کرد: پیش‌نویس طرح اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی برای حمایت از کسب و کارهای نوپا انجام شده و ما در حال نهایی کردن لیست‌ها هستیم. 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تا پایان هفته اعلام کنیم که چگونه و با چه شیوه‌ای این کسب و کارها انجام شود.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند