ارتش ترکیه اعلام کرد؛

21 نظامی ترکیه در یک روز از عملیات «شاخه زیتون» کشته و زخمی شدند

جمعه 11 اسفند 1396
13:02
21 نظامی ترکیه در یک روز از عملیات «شاخه زیتون» کشته و زخمی شدند عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه در حالی ادامه می‌یابد که تنها در یک روز، 21 نظامی ترکیه کشته و زخمی شدند.

العالم - ترکیه

به گزارش  خبرگزاری فارس، ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه اعلام کرد که روز پنجشنبه در جریان عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه، 21 نظامی این کشور کشته و زخمی شدند.

در بیانیه ارتش ترکیه آمده است که در ادامه پیشروی نیروهای شاخه زیتون به سمت عفرین، 8 نظامی ترکیه کشته و 13 نفر دیگر زخمی شدند.

به نوشته روزنامه «حریّت» با احتساب این آمار، تعداد تلفات نظامیان ترکیه از ابتدای عملیات شاخه زیتون تا پایان روز چهل و یکم به حداقل 41 کشته و حدود 200 زخمی رسید.

پیشتر ارتش ترکیه از هدف قرار گرفتن یک بالگرد خود در منطقه عفرین از سوی نیروهای مردمی سوریه خبر داده اما جزئیات بیشتری ارائه نکرده بود.

تصویری از بالگرد ATAK ترکیه در حال عملیات برفراز عفرین

«رجب طیب اردوغان»‌ رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه گفته بود تا کنون 415 کیلومتر مربع از منطقه عفرین به کنترل نیروهای ترکیه و همپیمانان آن درآمده و 1000 روستا را از کنترل کُردها خارج کرده‌اند.

آنکارا که از چندین ماه قبل تهدید به اجرای عملیات نظامی جدید در شمال سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد در این منطقه می‌کرد، بعد از اعلام تصمیم آمریکا برای ایجاد ارتش کُردی 30هزار نفری در سوریه، مجاب به آغاز آن شد.

ترکیه، حمله به عفرین در حلب در شمال غرب سوریه را از 20 ژانویه آغاز کرد؛ زمانی که با توپخانه مواضع نیروهای کُرد در ریف حلب شمالی و غربی را هدف گرفت. 

ترکیه شاخه زیتون را از جهت امنیت خود و تاثیر در ژئوپلتیک منطقه حیاتی می‌داند. اما این تفکر برای این کشور هزینه نیز داشته است. شلیک شدن بیش از 90 راکت توسط ی.پ.گ طی دو هفته به جنوب ترکیه باعث کشته و زخمی شدن بیش از 120 نفر شده است.

در عرصه میدانی ترکیه عملا تا کنون به غیر از حملات هوایی و توپخانه‌ای نتوانسته موفقیت چندانی در جبهه عفرین به دست بیاورد و فعلا در حد اشغال چند تپه و روستا پیشرفت داشته است. حملاتی که به گفته مقامات کُرد، علاوه بر آوارگی چند هزار نفر، حدود 200 غیرنظامی را به کام مرگ کشانده و بیش از 550 مجروح برجای گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند