کشته شدن حدود 30 نفر در حمله به سفارت فرانسه در بورکینافاسو

جمعه 11 اسفند 1396
20:05
کشته شدن حدود 30 نفر در حمله به سفارت فرانسه در بورکینافاسو حادثه تیراندازی به مقر فرماندهی ارتش بورکینافاسو در نزدیکی سفارت فرانسه به کشته شدن 28 نفر انجامید.

العالم _ آفریقا

انفجاری صبح روز جمعه در نزدیکی ساختمان ستاد مشترک نیروهای مسلح و یک موسسه فرانسوی در نزدیکی سفارت فرانسه در مرکز واگادوگو پایتخت بورکینافاسو رخ داده و تعداد افراد مسلح ناشناس به سوی آن تیراندازی کردند.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که پس از وقوع انفجار در نزدیکی مقر ارتش، افراد مسلح در حالیکه کوله پشتی با خود داشتند به سمت نگهبانان مستقر در ورودی مقر ارتش حمله بردند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که در این حادثه تروریستی، 28 نفر کشته شدند.

سفارت فرانسه نیز در صفحه فیس‌بوک خود با هشدار به فرانسوی‌های مقیم بورکینافاسو نوشت که «حمله به سفارت و موسسه فرانسه ادامه دارد؛ در محل اقامت خود بمانید.»

برخی منابع خبری نیز از تداوم حمله تروریستی به سفارت فرانسه در واگادوگو خبر دادند و افزودند که پلیس از شهروندان خواسته است تا از نزدیک شدن به مقر فرماندهی ارتش دوری کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه