سازمان هواپیمایی کشوری:

تایید پیدا شدن جعبه سیاه هواپیمای سانحه یاسوج فعلا مقدور نیست

شنبه 12 اسفند 1396
21:30
تایید پیدا شدن جعبه سیاه هواپیمای سانحه یاسوج فعلا مقدور نیست سازمان هواپیمایی کشوری شنبه شب در اطلاعیه‌ای در خصوص جعبه سیاه هواپیمای یاسوج عنوان کرد: تا زمان انتقال قطعات و شناسایی آن توسط تیم تخصصی بررسی سانحه، امکان تأیید رسمی یافتن جعبه سیاه از طرف سازمان هواپیمایی کشوری ممکن نیست.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

در اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری آمده است: پیرو اخبار منتشر شده مبنی بر یافتن و انتقال جعبه سیاه هواپیمای سانحه دیده، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام می‌دارد کوهنوردان اعزامی عضو گروه تجسس که هم اکنون در محل سانحه در ارتفاعات دنا حضور دارند، در بین قطعات هواپیما، موفق به یافتن دو قطعه شده‌اند که مطابق با آموزش‌های ارائه شده، احتمال قوی می‌دهند این دو قطعه، جعبه سیاه هواپیما باشند.
در ادامه عنوان شده است: تا زمان انتقال قطعات و شناسایی آن توسط تیم تخصصی بررسی سانحه امکان تأیید رسمی یافتن جعبه سیاه از طرف سازمان هواپیمایی کشوری ممکن نیست.
در اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری آمده است: همچنین این سازمان اصالت تصاویر منتشر شده از جعبه سیاه هواپیمای سانحه دیده را تأیید نکرده و با توجه به اظهارات گروه تجسس، تاکنون امکان انتقال تصاویر از قطعات یافته شده ممکن نبوده است.
در ادامه بیان شده است: با توجه به برنامه ریزی انجام شده، قطعات در روز آتی به مرکز هدایت عملیات تجسس و نجات منتقل خواهد شد و در حضور مقام قضایی ذیصلاح و نماینده گروه بررسی سانحه تحویل گرفته می‌شوند اطلاعات رسمی پس از ارزیابی قطعات توسط مقامات قضایی و گروه بررسی سانحه اعلام خواهد شد.
در پایان اظهار شده است: سازمان هواپیمایی کشوری امیدوار است پس از تأیید اصالت قطعات، تسریع قابل توجه در فرایند بررسی سانحه و کشف علل این رویداد حاصل شده و نتایج بررسی‌ها به سرعت در اختیار مقامات مربوطه و عموم مردم قرار گیرد.
ساعت 8 صبح یکشنبه (29 بهمن ماه 1396) یک فروند هواپیمای مسیر تهران ـ یاسوج متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی پس از پرواز از مهرآباد به سمت یاسوج از رادار خارج و در ارتفاعات دنا سقوط کرد و لاشه آن 48 ساعت بعد از سقوط پیدا شد.

سمیرم در جوار دنا و زاگرس مرکزی در 160 کیلومتری جنوب اصفهان و 164 کیلومتری شمال یاسوج قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم