سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه:

اردوغان با روحانی درباره اوضاع غوطه شرقی گفت‌وگو می‌کند

چهارشنبه 16 اسفند 1396
13:22
 اردوغان با روحانی درباره اوضاع غوطه شرقی گفت‌وگو می‌کند سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که رجب طیب اردوغان با حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران درباره اوضاع غوطه شرقی گفت‌وگو خواهد کرد.

العالم - ترکیه 

«ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه امروز (چهارشنبه) از آمریکا خواست تا حرکت شبه‌نظامیان کُرد از هر نقطه‌ای در سوریه به سمت عفرین را متوقف کند.

کالین طی نشست خبری در آنکارا گفت که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز با «حسن روحانی» همتای ایرانی خود درباره اوضاع «غوطه شرقی» دمشق گفت‌وگو خواهد کرد.

وی با اعلام خبر مباحثه اردوغان با روحانی درباره وضعیت غوطه شرقی، گفت ترکیه در تلاش است تا آتش‌بس روزانه 5 ساعته در این منطقه را به 24 ساعت افزایش دهد.

کالین ابراز امیدواری کرد که پس از ابلاغ دستورات «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جهور روسیه، آرامش به غوطه شرقی بازگردد.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه درباره اعزام نیروی پشتیبانی به عفرین گفت: «انتظار داریم که آمریکا مانع حرکت نیروهای یگان‌های مدافع خلق (YPG) که در منبج حضور دارند، و استقرار آنها در عفرین شود.»

کالین با اشاره به گزارشی از سازمان ملل، مدعی شد که نیروهای YPG از غیرنظامیان در عفرین به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

وی همچنین به آتش کشیده شدن پرچم‌های ترکیه توسط معترضان در آتن، پایتخت یونان را به شدت محکوم کرده و خواستار بازداشت و اشد مجازات برای عاملان آن شد.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.