ناکامی مزدوران سعودی در نفوذ به ساحل غربی  

چهارشنبه 16 اسفند 1396
15:07
ناکامی مزدوران سعودی در نفوذ به ساحل غربی   نیروهای یمنی در جبهه ساحل غربی و به ویژه در مناطق حرض و میدی و المخا عملیات گسترده ی نظامی را انجام دادند.

العالم - يمن

نیروهای یمنی در جبهه ساحل غربی و به ویژه در مناطق حرض و میدی و المخا عملیات گسترده ی نظامی را انجام دادند.

یک منبع نظامی از ناکامی تلاش مزدوران برای نفوذ به جنوب ساحل و کشتن و زخمی شدن ده ها نفر از آنان و انهدام چندین خودرو زرهی آنان در حرض و میدی خبر داد.

یحیی المهدی یکی از افسران ارتش یمن گفت : این عملیات در ساحل انجام شد و ارتش و کمیته های مردمی توانستند اشغالگران و متجاوزان را به شکل گسترده و روزانه شکست داده و تلفات سنگینی به آنان بزنند.

نیروهای یمنی همچنین توانستند بر دهها پایگاه استراتژیک تسلط یافته و بیش از 300 خودروی نظامی را منهدم و 19 موشک بالستیکی به پایگاه ها و اهداف داخل و خارج شلیک کنند.

رشاد الوتیری خبرنگار نظامی یمن نیز گفت: به موازات پیروزی نیروهای یمنی ، تکنولوژی و تجهیزات جنگی نیروهای یمنی نیز پیشرفت یافته و مهم تر از آن ضعف و ناتوانی نیروهای متجاوز و مزدور در میدان جنگ در برابر پایداری ارتش و کمیته های مردمی است.

ناظران معتقدند توان دفاعی ارتش و کمیته های مردمی، معادلات نیروهای متجاوز را برهم زده و تلفات سنگینی به آنان زده که رسانه های دشمن در صدد پوشاندن آن هستند.

217

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود