بعیدی‌نژاد: آمریکا مرتب در حال نقض برجام است

چهارشنبه 16 اسفند 1396
17:28
بعیدی‌نژاد: آمریکا مرتب در حال نقض برجام است سفیر ایران در انگلیس با تاکید بر اینکه «آمریکا مرتب در حال نقض برجام است»، از اعتراض تهران به این موضوع در نشست آتی معاونان وزرای خارجه امضاکنندگان توافق هسته‌ای ایران و 1+5 در وین خبر داد.

العالم-ایران/سیاسی

 سفیر ایران در انگلیس در یک مصاحبه با رسانه ژاپنی بر«نقض‌های مکرر برجام» توسط آمریکا تاکید کرد.

حمید بعیدی‌نژاد در مصاحبه با «کیودو» گفت: « آمریکا مرتب در حال نقض برجام است و این مایه نگرانی ایران است. در نتیجه ما این موضوع را در وین مطرح خواهیم کرد».

اشاره سفیر ایران در انگلیس به نشست  معاونان وزرای خارجه امضاکنندگان توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 است که قرار است 16 مارس در وین برگزار شود.

این رسانه ژاپنی از سفیر ایران در لندن سوالی درباره «اختلاف نظرها» بین تهران و اتحادیه اروپا درباره مسائلی از قبیل برنامه موشک بالستیک ایران پرسید.

بعیدی نژاد در جواب گفت: «آنچه که ما(ایران) موافقت کرده‌ایم، توافق هسته‌ای بوده که هیچ ارتباطی با دیگر موضوعات ندارد».

خبرنگار «کیودو» از نشست 15 مارس کشورهای اروپایی با نمایندگان آمریکایی در برلین سوال کرد؛ نشستی که پیشتر اعلام شده بود موضوع اصلی آن برجام خواهد بود و یک روز قبل از نشست مشترک ایران و گروه 1+5 در وین برگزار خواهد شد.

سفیر ایران در انگلیس گفت: «دستورکار نشست برلین، آمادگی برای یک مذاکرات دیگر درباره موضوعات منطقه‌ای یا موشکی ایران نیست. به ما اطمینان داده شده که موضع بریتانیا در نشست برلین، ترغیب آمریکا به تداوم تبعیت از توافق(برجام) خواه بود».

او افزود: «بریتانیا به ما اعلام کرده که آنها گفت‌و‌گوی بسیار صریحی با آمریکا خواهند داشت و از دولت ترامپ پایبندی به تعهدات برجامی‌شان را انتظار خواهند داشت».

سرنوشت «نازنین زاغری راتکلیف»، یک محکوم امنیتی در ایران، در بخش دیگری از این مصاحبه از سفیر ایران سوال شد.

این شهروند ایرانی-انگلیسی که به عنوان مدیر پروژه در شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز» فعالیت می‌کرد، فرودین‌ماه سال 1395 در تهران دستگیر شد و در دادگاه به 5 سال حبس محکوم شد.

بعیدی نژاد، پرونده این محکوم امنیتی را «پیچیده» خواند و البته تاکید کرد که قوه قضائیه به صورت مثبتی در حال نگاه کردن به این پرونده از منظر انسان‌دوستانه است.

در گزارش «کیودو» آمده است: «بعیدی‌نژاد افزود همچنین افزود تاریخی برای آزاد شدن(نازنین زاغری راتکلیف) تعیین نشده است».  

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی