شورای حقوق بشرسازمان ملل: شهرک سازی های اسرائیل جرائم جنگی است

يکشنبه 20 اسفند 1396
12:47
شورای حقوق بشرسازمان ملل: شهرک سازی های اسرائیل جرائم جنگی است تارنمای روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشت: شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرده که شهرک سازی های اسرائیل جرائم جنگی هستند.

العالم- آمریکا

 زید رعد الحسین کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی که هفته پیش منتشر شد اسرائیل را به خاطر شهرک سازی ها در کرانه باختری و اورشلیم شرقی (قدس) محکوم کرد.
جروزالم پست ادامه داد: یک گزارش در این مورد به همراه 5 گزارش دیگر علیه اسرائیل در 19مارس (28اسفند)به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه می شود. 
زید در این گزارش از اسرائیل خواسته تا از شهرک سازی دست بکشد. گزارش وی در این مورد روز چهارشنبه در تارنمای شورای حقوق بشر سازمان ملل منتشر شد.
این گزارش در مورد اقدامات اسرائیل در ارتفاعات جولان است و 5 گزارش دیگر اسرائیل را متهم به نقض حقوق بشر در کرانه باختری و اورشلیم (قدس) می کند.
گزارش هایی که به سازمان ملل ارائه می شوند، قرار است منجر به شکل گیری پنج قطعنامه علیه اسرائیل شود. گزارش های بسیاری علیه اسرائیل منتشر شده و رژیم صهیونیستی در زمینه محکومیت نیز بیشترین آمار را در جهان دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است