صدور دستور رفع تحریم از فرودگاه‌های کردستان عراق

پنج‌شنبه 24 اسفند 1396
16:00
صدور دستور رفع تحریم از فرودگاه‌های کردستان عراق دستور بازگشایی دوباره فرودگاه‌های اربیل و سلیمانیه به روی پروازهای بین‌المللی، توسط نخست‌وزیر عراق صادر شد.

العالم-عراق

«حیدر العبادی»  نخست‌وزیر عراق دستور بازگشایی دوباره فرودگاه‌های «اربیل و سلیمانیه» به روی پروازهای بین‌المللی را صادر کرد. 

هفدهم ماه جاری (اسفندماه)، «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، طی یک کنفرانس خبری وعده داد که مشکل حقوق کارمندان منطقه کردستان و فرودگاه‌های این منطقه را تا پیش از عید نوروز حل کند.

بر اساس گزارش «سومریه»، العبادی در ادامه اعلام کرد، کمیته‌ای برای نظارت بر اداره فرودگاه‌ها و مرزها ایجاد خواهد شد.

وی گفت، در راستای درخواست مقامات محلی منطقه کردستان برای در دست گرفتن کنترل دوباره دو فرودگاه یاد شده، دستور دولتی امضا شد تا سفر شهروندان از طریق فرودگاه‌های بین‌المللی اربیل و سلیمانیه تسهیل شود.

پس از برگزاری همه‌پرسی جدایی در سپتامبر سال گذشته (2017) توسط منطقه کردستان، روابط میان دولت مرکزی عراق و منطقه کردستان تیره شد و العبادی پس از آن چند اقدام انجام داد که از جمله آنها توقف پروازهای بین‌المللی در فرودگاه‌های اربیل و سلیمانیه بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود