نخست‌وزیر عراق: عراق تهدید موجودیتی را پشت سر گذاشت

پنج‌شنبه 24 اسفند 1396
19:14
نخست‌وزیر عراق: عراق تهدید موجودیتی را پشت سر گذاشت نخست‌وزیر عراق در جلسه‌ای با شماری از مسئولان محلی، اعلام کرد که کشورش مرحله و چالش موجودیتی و اقتصادی خطرناک را از سر گذرانده است.

العالم-عراق

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، امروز پنجشنبه در جلسه‌ای با مدیران شهری و مسئولان محلی در بغداد، اعلام کرد که کشورش «مرحله دشوار، چالش موجودیتی و اقتصادی خطرناک» را پشت سر گذاشته است.

نخست‌وزیر عراق در این دیدار، مدیران و مسئولان محلی را به «به کار گیری همه امکانات و توانمندی‌های داخلی برای خدمت‌رسانی به مردم، بعد از پیروزی [بر تروریسم داعشی] دعوت کرد که به گفته او «با جانفشانی و کم‌ترین امکانات» به دست آمد. 

دفتر العبادی با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام خبر این نشست، افزود که نخست‌وزیر عراق به مسئولان محلی توصیه کرده که در وعده‌هایی که به مردم می‌دهند صادق باشند و از تقسیم‌بندی‌های حزبی دوری کنند.

عراق حدود یک ماه نیم دیگر در ماه اردیبهشت آتی، شاهد انتخابات پارلمانی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت