نخست‌وزیر عراق: عراق تهدید موجودیتی را پشت سر گذاشت

پنج‌شنبه 24 اسفند 1396
19:14
نخست‌وزیر عراق: عراق تهدید موجودیتی را پشت سر گذاشت نخست‌وزیر عراق در جلسه‌ای با شماری از مسئولان محلی، اعلام کرد که کشورش مرحله و چالش موجودیتی و اقتصادی خطرناک را از سر گذرانده است.

العالم-عراق

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، امروز پنجشنبه در جلسه‌ای با مدیران شهری و مسئولان محلی در بغداد، اعلام کرد که کشورش «مرحله دشوار، چالش موجودیتی و اقتصادی خطرناک» را پشت سر گذاشته است.

نخست‌وزیر عراق در این دیدار، مدیران و مسئولان محلی را به «به کار گیری همه امکانات و توانمندی‌های داخلی برای خدمت‌رسانی به مردم، بعد از پیروزی [بر تروریسم داعشی] دعوت کرد که به گفته او «با جانفشانی و کم‌ترین امکانات» به دست آمد. 

دفتر العبادی با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام خبر این نشست، افزود که نخست‌وزیر عراق به مسئولان محلی توصیه کرده که در وعده‌هایی که به مردم می‌دهند صادق باشند و از تقسیم‌بندی‌های حزبی دوری کنند.

عراق حدود یک ماه نیم دیگر در ماه اردیبهشت آتی، شاهد انتخابات پارلمانی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند