گفت‌وگوی تلفنی مرکل و اردوغان در زمینه اقدام علیه تروریسم

جمعه 25 اسفند 1396
12:15
گفت‌وگوی تلفنی مرکل و اردوغان در زمینه اقدام علیه تروریسم سران آلمان و ترکیه در گفت‌وگوی تلفنی ضمن رایزنی درباره تحولات منطقه بر لزوم مبارزه با تروریسم تاکید کردند.

العالم _ ترکیه

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در جریان گفت‌وگوی تلفنی در زمینه مقابله با تروریسم رایزنی کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، دو طرف در جریان گفت‌وگوی روز گذشته ضمن پرداختن به مسایل مربوط به طرفین و تحولات منطقه به موارد مربوط به تروریسم هم اشاره کردند.

اردوغان انتخاب مجدد مرکل به عنوان صدراعظم آلمان را تبریک گفت و طرفین تاکید کردند که با مهاجرت غیرقانونی مبارزه کنند و موضوع پناهجویان را مورد توجه قرار دهند.
سران آلمان و ترکیه همچنین به اهمیت نشست اروپا و ترکیه که برای 26 ماه مارس (6 فروردین) در شهر وارنا بلغارستان برنامه‌ریزی شده است، اشاره کردند.

منابع اروپایی اعلام کرده‌اند که مسایل مربوط به منطقه، سیاست خارجی، امور امنیتی و مقابله با تروریسم در آفریقا، خاورمیانه و روسیه از جمله مواردی هستند که قرار است در نشست وارنا به آنها پرداخته شود.

اردوغان در گفت‌وگو با مرکل به آخرین تحولات در عملیات شاخه زیتون واقع در عفرین در سوریه هم اشاره کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی


عبور ۸۰ هزار زائر از مرز مهران


اظهارات کارشناس سیاسی درباره ماهیت اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی


پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران


پایان دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس | آغاز گفت‌و‌گو‌های ۴ جانبه


سرلشکر رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد