عفو بین الملل؛

شکنجه زندانی محکوم به اعدام در بحرین

جمعه 25 اسفند 1396
20:51
شکنجه زندانی محکوم به اعدام در بحرین سازمان عفو بین الملل می‌گوید اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد علی العرب، زندانی بحرینی، به مدت یک هفته هر شب مورد شکنجه قرار گرفته است.

العالم - بحرین

خبرگزاری فرانسه؛ سازمان عفو بین الملل روز جمعه از شکنجه یک زندانی بحرینی خبر داد. این شهروند بحرینی به اتهام تشکیل یک هسته تروریستی به مرگ محکوم شده است.

یک دادگاه کیفری روز ۳۱ ژانویه علی العرب و یک شهروند بحرینی دیگر را به مرگ محکوم کرد. در جریان دادگاه، ده‌ها نفر دیگر به زندان‌های طولانی مدت و سلب ملیت محکوم شدند.

سازمان عفو بین الملل می‌گوید اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد آقای العرب به مدت یک هفته هر شب مورد شکنجه قرار گرفته است.

کشور پادشاهی بحرین از زمان سرکوب تظاهرات وسیع در حمایت از تغییرات دموکراتیک، صحنه تنش‌های پراکنده است. گروه‌های مخالف منحل و ده‌ها دگراندیش بازداشت شده اند یا از آن‌ها سلب تابعیت شده است.

سازمان‌های دفاع از حقوق بشر پیوسته بی عدالتی حاکم بر دادگاه‌های بحرین را محکوم کرده اند.

زمام امور در بحرین در دستان اقلیتی سنّی است در حالیکه اکثریت جمعیت این کشور را شیعیان تشکیل می‌دهند. 

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد