تقاضای ولی‌عهد ابوظبی برای دیدار با ترامپ پس از امیر قطر

شنبه 26 اسفند 1396
16:42
تقاضای ولی‌عهد ابوظبی برای دیدار با ترامپ پس از امیر قطر رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه هفته جاری برای حل بحران به وجود آمده میان اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس، به صورت جداگانه میزبان ولی‌عهد عربستان سعودی و امیر قطر خواهد بود.

العالم - امارات 

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی روز سه‌شنبه در واشنگتن با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار می‌کند و قرار است پس از آن نیز «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در تاریخ ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) عازم واشنگتن شده و با ترامپ دیدار می‌کند.

یک مسئول ارشد دولت آمریکا در این باره گفت که «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی نیز درخواست کرده تا پس از دیدار امیر قطر با ترامپ، او نیز به دیدار ترامپ برود.

خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر افزود که قرار بود بن زاید روز ۲۷ مارس (۷ فروردین) با ترامپ دیدار کند اما وی از ترامپ خواست تا آخرین نفری باشد که با او دیدار می‌کند و هنوز زمان دقیقی برای این دیدار تعیین نکرده است.

پیش‌بینی می‌شود که سران کشورهای عربی حاشیه خلیج‌ فارس در دیدار با ترامپ درباره موضوعات مختلف از جمله مقابله با ایران، مبارزه با افراطی‌گری و تقویت شراکت اقتصادی و نظامی گفت‌وگو نمایند.

چهار کشور عربی(عربستان، مصر، امارات و بحرین) از حدود ۹ ماه پیش روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده و این کشور را به حمایت از تروریسم متهم کرده‌اند و بر پذیرش خواسته‌های ۱۳‌گانه خود از سوی دوحه از جمله کاهش روابط با ایران و توقف حمایت از حماس و اخوان‌المسلمین به منظور ازسرگیری روابط با قطر تأکید دارند.

از سوی دیگر ترامپ برای برگزاری اجلاسی با مشارکت سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس و آمریکا در کمپ‌دیوید تلاش می‌کند در حالیکه یک مقام ارشد سابق آمریکا در این باره گفت که برگزاری این اجلاس نیز دستآورد چندانی نخواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد