روحانی انتصاب مجدد مرکل به صدراعظمی آلمان را تبریک گفت

دوشنبه 28 اسفند 1396
18:15
روحانی انتصاب مجدد مرکل به صدراعظمی آلمان را تبریک گفت رئیس جمهوری در پیامی با تبریک چهارمین دور انتصاب آنگلا مرکل به سمت صدراعظم جمهوری فدرال آلمان، تاکید کرد که روابط دیرینه ، دوستانه و سازنده تهران – برلین، فرصت مناسبی را برای توسعه بیش از پیش مناسبات مشترک فراهم کرده است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی در پیام تبریک به آنگلا مرکل ضمن آرزوی موفقیت برای وی آورده است: بر این باورم روابط دیرینه، دوستانه و سازنده جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدرال آلمان، فرصت مناسبی را برای توسعه بیش از پیش مناسبات فیمابین دو کشور در اختیار قرار داده است . 
رئیس جمهوری در بخش دیگر از پیام خود اظهار کرد: انتظار می رود با تکیه بر ظرفیت های متنوع موجود و نیز در سایه تجارب ارزشمند سرکار عالی، در دوره جدید نیز شاهد گسترش روزافزون روابط دوجانبه مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک باشیم. 
روحانی اضافه کرد: در این زمینه، ضمن احترام به نقش سازنده و تاثیرگذار جمهوری فدرال آلمان در مذاکرات برجام ، تداوم این رویکرد را در اجرای کامل و موفقیت آمیز برجام و مقابله با زیاده خواهی نامشروع در این مسیر خواهانم.
رئیس دولت دوازدهم افزود: همچنین با توجه به تهدیدات فزاینده جهانی در حوزه هایی چون محیط زیست ، تروریسم ، بحران های منطقه ای و یکجانبه گرایی ، ادامه مساعی مشترک دو کشور در حوزه های منطقه ای و بین المللی نیز امکان پذیر به نظر می رسد.

0% ...

آخرین اخبار

ضربت به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد