خودرو وریا بازیکن تیم ملی دزدیده شد

دوشنبه 28 اسفند 1396
18:41
خودرو وریا بازیکن تیم ملی دزدیده شد چند روزی می‌شود که یک اتفاق ناگهانی فکر و ذکر وریا غفوری را به خود مشغول کرده است.

یک دزد خودرو پژو 207 مدافع راست ملی‌پوش استقلال تهران را به سرقت برده است. در این حادثه ظاهراً مقادیری پول و سند هم داخل خودرو بوده و این موضوع باعث شده تا پای پلیس هم وسط بیاید و اقلام دزدیده شده صورتجلسه شود. این اتفاق در حالی افتاده که وریا غفوری به تیم ملی دعوت شده و باید همراه سایر شاگردان کارلوس کی‌روش به تونس و اتریش سفر کند.

تیم ملی در دیداری دوستانه ابتدا در تونس برابر تیم ملی این کشور قرار می‌گیرد. در ادامه قرار است تیم کشورمان در اتریش و در دیداری تدارکاتی برابر الجزایر بازی کند. به طور حتم یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی وریا غفوری است که حالا با این مشکل روبه‌رو شده است.

این در حالی است که وریا غفوری یکی از ستاره‌های استقلال یا به عبارتی دیگر بهترین بازیکن آبی‌ها در هفته‌های اخیر بوده است. امیدواریم هرچه زودتر خودرو و مدارک و اسناد سرقت شده این فوتبالیست خوش‌اخلاق و ملی‌پوش پیدا شود.

خبر ورزشی

0% ...

آخرین اخبار

آتش سوزی در بزرگترین ناو آمریکا؛ سه نظامی زخمی شدند


برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید


موضع‌گیری همزمان چین؛ حمایت از آتش‌بس در آسیای غربی و هشدار درباره تایوان و کوبا


ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند


موارد مشکوک مرگ و ناپدید شدن دانشمندان آمریکایی


سرلشکرحاتمی: با عزمی راسخ، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با دشمنان هستیم


آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان