در دیدار سفیر سوریه در تهران؛

امیرعبداللهیان: مقابله با تروریسم نیازمند مبارزه است و نه مذاکره

سه شنبه 29 اسفند 1396
07:31
امیرعبداللهیان: مقابله با تروریسم نیازمند مبارزه است و نه مذاکره سفیر سوریه در تهران با دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین ­الملل دیدار و گفتگو کرد.

العالم- ایران/ سیاسی 

عدنان محمود سفیر سوریه در تهران عصر دوشنبه ۲۸ اسفندماه با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین ­الملل دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، دو طرف پیرامون موضوعات مشترک و قابل توجه در زمینه مسائل پارلمانی، سیاسی، منطقه­ ای و بین­ المللی به تبادل نظر پرداختند.

امیرعبداللهیان گفت: تمرکز بر راه حل سیاسی در سوریه و منطقه یک ضرورت است اما مقابله با تروریسم نیازمند مبارزه است و نه مذاکره.

وی حمایت آمریکا و عربستان از گروههای تروریستی و مسلحین در غوطه شرقی را عامل تضعیف روند سیاسی خواند و افزود: تهران به حمایت خود از روند سیاسی و مبارزه هم زمان با تروریسم حمایت می کند.

امیرعبداللهیان بازی خطرناک سعودی در ارتکاب جنایت جنگی علیه مردم مظلوم یمن و حمایت از تروریسم در کشتار و آواره کردن مردم سوریه را در تعارض کامل با ادعای خادم الحرمین بودن آل سعود خواند.

در این دیدار سفیر جمهوری عربی سوریه در تهران با تشکر از حمایت های جمهوری اسلامی و کمک به این کشور در مبارزه با تروریسم، آخرین تحولات میدانی و سیاسی سوریه را تبیین کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار رئیس بانک مرکزی اروپا درباره تاثیرات تورمی تجاوز علیه ایران


محبوبیت اقتصادی ترامپ نابود شد


قطع کنفرانس خبری نتانیاهو به دلیل شلیک موشک‌های ایران و حزب‌الله


سپاه:موج ۶۷ وعده صادق ۴ با شلیک ممتد موشک‌های بالستیک و بارش پهپادهای سپاه موفقیت آمیز بود


اردوغان: رژیم صهیونیستی بهای عملکردش را خواهد پرداخت


سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران به یاران شهیدش پیوست


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


پیام رهبر انقلاب به پزشکیان در پی شهادت وزیر اطلاعات


اعتراض ایران به افشای غیرمجاز اطلاعات از سوی گروسی


حیرت رسانه‌های بین‌المللی از هدف قرار گرفتن اف ۳۵