احتمال اخراج چند دیپلمات روس از آمریکا

شنبه 4 فروردين 1397
10:37
احتمال اخراج چند دیپلمات روس از آمریکا شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد که این شبکه خبری دریافته است آمریکا بنابر توصیه جان بولتون مشاور امنیت ملی این کشور، قرار است چند دیپلمات روس را از آمریکا اخراج کند.

العالم - آمریکا

سی ان ان افزود: البته شمار دقیق دیپلمات های روسی که قرار است از آمریکا اخراج شوند، هنوز مشخص نیست.

این رسانه تصویری آمریکایی ادامه داد: این توصیه در پاسخ به مسمومیت جاسوس سابق روسیه به همراه دختر وی در انگلیس صورت می گیرد.

سرگئی اسکریپال 66ساله، افسر اطلاعاتی سابق روسیه و دخترش یولیا روز چهارم مارس برابر با 13 اسفند در حالت بیهوشی در شهر سالزبوری انگلیس پیدا شدند. پس از آن اعلام شد که این دو با نوعی ماده مورد استفاده در ساخت تسلیحات شیمیایی که توسط شوروی سابق برای مصارف نظامی تولیده می شده است، مسموم شده‌اند.

این درحالی است که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه روز گذشته ( جمعه) در گفت وگو با خبرنگاران گفت: روسیه تاکنون مدرکی در مورد مسمومیت سرگئی اسکریپال را مشاهده (دریافت) نکرده است. وی افزود: اقدامات لندن در مساله مسمومیت اسکریپال، روابط روسیه و انگلیس را به بن بست کشانده است.

سی ان ان اضافه کرد: اگر دونالد ترامپ به این توصیه عمل کند، آنگاه فرمان اخراج دیپلمات های روسیه به زودی و در هفته آینده صادر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته (جمعه) در پیامی توئیتری «هربرت مک مستر» مشاور امنیت ملی خود را برکنار و «جان بولتون» سفیر سابق این کشور در سازمان ملل را به این سمت منصوب کرد. 

ترامپ تاکید کرد که این تصمیم 9 آوریل (20 فروردین) اجرا خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است